Date
De vineri, 14 septembrie 2018 - 10:00 până duminică, 16 septembrie 2018 - 23:00

Festivalul PLAI este un eveniment-fenomen care, pe lângă world music, promovează şi dezvoltă o reţea importantă de organizaţii creative și non-profit, cu peste 30 de entităţi implicate în fiecare an. Festivalul se desfășoară la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, și este produs în regim de voluntariat de o comunitate creativă dedicată acţiunilor civice pozitive şi dezvoltării culturale.

Printre artiștii anunțați pentru ediția 13 sunt: Orchestra Baobab (Senegal), Alsarah and the Nubatones (Sudan), Nickodemus (USA), Ifriqiyya Electrique (Tunisia), 9Bach (Țara Galilor), Paris Combo (Franța), Orkesta Mendoza (Mexic/SUA), Blitz The Ambassador (Ghana), Liniker e os Caramelows (Brazilia), DJ Tahira (Brazilia), TZUC (România).

Programul din acest an include și o selecţie de filme şi documentare britanice. Mai multe detalii poți vedea în programul festivalului

Bilete și abonamente

Abonamentele pentru festival se pot cumpăra prin Eventim și librăriile Cărtureşti. Abonamentul asigură accesul la toată experienţa PLAI: concerte de world music, nocturnal grooves, spectacole de teatru, peste 200 de ateliere, proiecţii de filme, expoziţii, instalații, foodcourt şi toată diversitatea de activităţi şi distracţie pe care PLAI le creează în regim de voluntariat în fiecare an.