Date
vineri, 29 septembrie 2017 -
De 17:00 până 22:00

Intră în lumea științei la Noaptea Cercetătorilor Europeni 2017 şi vino să afli mai multe despre proiectele şi resursele noastre din domeniul ştiinţei.

Vă aşteptăm la standul nostru să aflaţi mai multe despre cel mai longeviv proiect de ştiinţă al nostru - FameLab, competiția internațională de comunicare a științei, chiar de la foști concurenți. Aceştia ne vor inspira cu pasiunea lor pentru știință, tehnologie, matematică, medicină, inginerie și arta de a vorbi despre un concept științific pe înțelesul tuturor.

Copiii vor avea ocazia de a-şi exersa engleza, participând la activităţi interactive în limba engleză cu profesorii noştri.

Partenerii noștri de la Grupul Studenţilor Medicinişti cu Activitate Stiinţifică – SOMS ne vor introduce în universul subtil și fascinant al științelor biomedicale, iar prietenii noștri de la LearningHUB și  Wow Lab au pregătit activități interactive pentru copii și ne vor povesti despre cursurile și atelierele pe care le derulează.

Cand Vineri, 29 septembrie, 17:00-22:00
Unde Piaţa Universităţii
Bucureşti

Noaptea Cercetătorilor Europeni 

Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria de evenimente Marie Skłodowska-Curie și își propune să popularizeze știința și să promoveze învățarea prin joc. Ediția din 2017 va avea loc simultan în peste 300 de orașe din Europa și din afara ei.

Evenimentul oferă oamenilor de știință oportunitatea de a intra în legătură cu publicul larg, iar vizitatorilor le oferă șansa de a descoperi universul științei și oamenii din spatele experimentelor.

Proiectul "Noaptea Cercetătorilor Europeni" este finanțat de Comisia Europeană prin Programul Cadru de Cercetare şi Inovare H2020, acţiunile Marie Sklodowska-Curie (MSCA).

Vezi şi