Date
De joi, 11 octombrie 2018 - 10:00 până duminică, 14 octombrie 2018 - 22:00

Între 11 şi 14 octombrie, cea de a 5-a ediție a Platformei Internaționale de Teatru București te așteaptă la ARCUB-Gabroveni și la Teatrul Mic cu spectacole care redesenează harta României prin teatru, precum și cu un workshop și prezentări ale companiei britanice Action Hero.

„(...) Vor putea fi văzute spectacole prin care vom redesena harta României prin teatru, ele fiind bazate pe istorii din diferite orașe, de la Sfântu Gheorghe la Constanța și de la Piatra Neamț la București, cu protagoniști care fac parte din comunitățile românești dar și maghiare, moldovenești, rome, tătărăști. Voci cât se poate de diferite ale societății contemporane.

La toate acestea vom adăuga cântece de dragoste din toate țările europene, aduse la București de compania britanică Action Hero care a petrecut ultimele șase luni pe drumurile Europei pentru a le înregistra și pentru a găsi esența umană a conceptului de Europa” Cristina Modreanu, curatoarea Platformei.

Action Hero și atelierul Soundscapes

Special pentru artiștii români din teatru, compania ACTION HERO va susține și atelierul Soundscapes – cum folosim muzica în performance. Detalii și înscriere la atelier aici.

De asemenea, dacă vreţi să vă spuneţi povestea prin cântec, puteţi participa la sesiunile de înregistrare a cântecelor de dragoste coordonate de compania britanică Action Hero (în zilele de 12, 13 și 14 octombrie, între orele 16:00 - 18:00, în studioul special amenajat în autorulota companiei), cântecele urmând să fie incluse în podcastul produs și difuzat de companie.