Date
sâmbătă, 14 iulie 2018 -
De 18:00 până 21:00

Descoperă magia teatrului clasic la proiecția piesei An Ideal Husband de Oscar Wilde din stagiuna 2018 a trupei Classic Spring Theatre. Jucată la Vaudeville Theatre în cartierul londonez West End, această punere în scenă a talentatului regizor Jonathan Church este înregistrată live și redată la Happy Cinema București pe 14 iulie de la 18.00

Despre piesă

Piesa An Ideal Husband este o satiră la adresa clasei politice din epoca victoriană. Ambițiosul ministru Sir Robert Chiltern are parte de o ascensiune fulminantă până în ziua în care Mrs Cheveley îi face o vizită la Londra, cu scopul de a denunța înșelăciunile sale financiare din trecut.

An Ideal Husband are parte de o distribuție extrem de reușită, inclusiv un duo din viața reală, întrucât actorii Edward și Freddie Fox sunt tată și fiu cu adevărat.

Spectacolul este difuzat în versiune originală cu subtitrări în limba engleză.

An Ideal Husband face parte dintr-o serie de patru spectacole de Oscar Wilde puse în scenă la Vaudeville Theatre din Londra în cadrul stagiunii din acest an, și difuzate la Happy Cinema Bucureşti pe durata anului 2018. Celelalte trei piese sunt: A Woman of No ImportanceLady Windermere’s Fan și The Importance of Being Earnest (17 noiembrie).

Bilete și detalii

Biletele pot fi achiziționate de la Happy Cinema București în cadrul Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).