Stories on the Map 2017
Stories on the Map 2017
Date
duminică, 11 iunie 2017 -
De 10:00 până 13:00

Cititul este unul dintre cele mai frumoase modalități prin care putem descoperi culturi și obiceiuri noi. Tocmai de aceea, an de an, mai multe ambasade și institute culturale își unesc forțele și organizează o sesiune interactivă de storytelling internațional. Toți cititorii cu vârste cuprinse între 6-10 ani sunt invitați într-o călătorie de poveste prin diverse colțuri ale lumii: din Franța până în Liban, din Italia până în Indonezia, cu opriri în Statele Unite, Marea Britanie sau Grecia, cei mici vor face cunoștină cu cele mai îndrăgite personaje din literatură.

În cadrul evenimentului din acest an, biblioteca noastră își propune să le facă celor mici cunoștință cu faimoasa legendă a regelui Arthur și a neînfricaților săi cavaleri.

Evenimentul, ce se va desfășura dumincă, pe 11 iunie, la ARCUB  (Str. Lipscani, nr. 84-90), începând cu ora 10:00, va avea loc în principal în limba engleză și este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani! Pentru participarea la eveniment nu este necesară o înscriere prealabilă.

Sunteți pregătiți de îmbarcare?