Ce este Aptis?
  • Aptis oferă rezultate corecte și sigure în ceea ce privește competențele de limba engleză din organizația dvs. Astfel, puteți lua decizii mai bune în legatură cu recrutarea, dezvoltarea angajaților și cerințele pregătirii acestora
  • Aptis este flexibil și accesibil, deci vă puteți evalua angajații rapid și cu costuri minime.
  • De asemenea, permite testarea corectă a competențelor relevante cerințelor dvs și obținerea rezultatelor într-un timp foarte scurt.

CUM ESTE STRUCTURAT TESTUL ?

  •  Aptis testează gramatica, vocabularul și competențele de limba engleza (vorbire, scriere, citire și ascultare). Fiecare candidat completează un test de gramatică și vocabular, urmat de competențele specifice necesare.
  •  Testul începe cu întrebări generale și avanseaza la întrebări care presupun răspunsuri mai elaborate. Fiecare parte a testului evaluează nivelurile de limba engleza de la A1 până la C.

CUM TREBUIE ALES TESTUL APTIS?

Puteți alege fie testarea tuturor aptitudinilor (vorbire, scriere, citire, ascultare), fie doar a celor necesare pentru organizația dvs.

De exemplu, dacă sunteți un manager de resurse umane responsabil cu recrutarea personalului ce lucrează direct cu clienții, prioritatea dvs ar putea fi evaluarea nivelului de vorbire și scriere în limba engleză. Totuși, dacă doriți să evaluați nivelul general de limba engleză al angajaților din cadrul companiei, veți avea nevoie de evaluarea tuturor celor patru competențe: vorbire, scriere, ascultare și citire.

Noi vă putem sfătui în legătura cu cel mai potrivit mod de a folosi Aptis pentru dvs.

Dacă cerința de testare este pentru recrutare, dezvoltarea angajaților sau pregătirea acestora, Aptis este testul de limba engleză modern pe care îl așteptați.

VARIANTE ALE TESTULUI APTIS

Vă puteți personaliza testele pentru a fi specifice instituției dvs, ceea ce face rezultatele relevante, sigure și corecte pentru cerințele dvs.

APTIS GENERAL

Aptis General este testul de evaluare esențial. Acesta poate fi personalizat pentru cerințele companiei sau organizației dvs, de exemplu pentru a acoperi domenii specifice (afaceri, călătorii, turism) și pot fi alese strict competențele care doriți să fie testate.

APTIS FOR TEACHERS

Aptis for Teachers este structurat special pentru cei care lucrează în domeniul educației pentru a ajuta la îmbunătățirea calității predării în instituția dvs.

Aflați mai multe informații despre Aptis for Teachers

APTIS FOR TEENS

Aptis for Teens este un test de limba engleză general care vizează tineri cu vârsta de 13-15 ani. A fost realizat pentru a îndeplini nevoile elevilor în ceea ce privește dezvoltarea aptitudinilor de limba engleză.

Aflați mai multe informații despre Aptis for Teens.

Link-uri externe