Cum sa folosesti Aptis

Cum doriți ca Aptis să funcționeze pentru dumneavoastră?

 • Dumneavoastră administrați testul : Noi vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a administra testul, la modul și momentul convenit. Puteți observa progresul și produce propriile dumneavoastră rapoarte.
 • Noi administrăm testul : Dacă organizația sau compania dumneavoastră nu are timpul necesar pentru administrarea procesului de susținere a testului, noi putem face acest lucru pentru dumneavoastră: de la instalarea computerelor până la prezentarea rezultatelor. Putem, de asemenea, să supraveghem testul și să ne asigurăm că este susținut în condiții sigure.

REZULTATE

Un anumit punctaj (0-50) este oferit pentru oricare aptitudine testată, lucru ce facilitează compararea rezultatelor individuale ale candidaților cu cele ale grupului. De asemenea, ajută la măsurarea progresului în cazul în care candidații susțin din nou testul.

Puteți alege vizualizarea rezultatelor unul cate unul sau într-un format colectiv, ceea ce vă permite să analizați performanța atat la nivel individual, cât și la nivelul unui întreg departament.

Metode flexibile de susținere a testului

Putem asigura susținerea testului Aptis într-o varietate de mijloace:

TESTARE COMPUTER-BASED

Cea mai ușoară metodă de susținere a testului Aptis este varianta computer-based care :

 • Este transmisă la locul dumneavoastră de muncă în mod convenabil.
 • Este disponibilă pe computere și tablete.
 • Permite susținerea testului la momente diferite, potrivite pentru candidați și afacerea dumneavoastră.
 • Permite descărcarea și susținerea testului offline oricând.
 • Oferă rezultate rapide
 • Este o metodă de susținere a testului foarte convenabilă din punct de vedere financiar.

TESTARE SCRISĂ

Această versiune tradițională este de asemenea disponibilă în situații în care ați dori să evaluați un număr mare de candidați în același timp. Trebuie să aveți în vedere faptul că proba de vorbire poate fi susținută doar prin intermediul computerului.

Testarea scrisă facilitează :

 • Evaluarea unui număr mare de candidați în cadrul aceleiași sesiuni.
 • Conducerea testării fără conectare la internet sau software.
 • Evaluarea candidaților fără necesitatea unor competențe digitale.

Implementare cu rezultate rapide și costuri minime

Putem oferi o soluție pentru cerințele dumneavoastră de testare prin care raportarea rezultatelor se face în 48 de ore de la susținerea testului. În plus, probele de vorbire și scriere sunt evaluate rapid de experți British Council.

Convenabil din punct de vedere al costurilor

Fie că doriți să folosiți testul pentru a identifica potențialii angajați, fie să evaluați nivelurile de limba engleză ale angajaților actuali, Aptis este o investiție inteligentă care continuă să îmbunătățească imaginea afacerii dumneavoastră:

 • Personalizarea evaluării în funcție de cerințele dumneavoastră.
 • Un anumit volum de teste poate duce la o grilă reducere a prețurilor.
 • Un cost redus poate însemna faptul că puteți repeta testul cu angajații, testul fiind perfect pentru evaluarea îmbunătățirii abilităților în timp.

Flexibil pentru cerințele afacerii dumneavoastră

 • Alegeți câte competențe lingvistice doriți (scriere, citire, vorbire sau ascultare) sau alegeți-le pe toate pentru a personaliza testele pentru domeniul dumneavoastră: afaceri, călătorii, turism sau educație, de exemplu.
 • Concentrați-vă pe aspectele care fac afacerea dumneavoastră performantă și pe care doriți să le mențineți: rămâneți competitivi și protejați-vă reputația.

Corect și sigur

Aptis oferă candidaților șanse egale pentru a-și demonstra nivelul de limba engleză. Testul a fost dezvoltat special pentru a fi neutru din punct de vedere cultural, oferind o platformă de testare corectă pentru toți candidații.

Există o multitudine de variante ale probelor din cadrul testului Aptis care sunt introduse constant, ceea ce înseamnă că niciun candidat nu va primi același set de întrebări ca ceilalți din jurul său.

Rezultate precise și de încredere

Avem o experiență de mai bine de 70 de ani în evaluarea competențelor de limba engleză.

Punctajele Aptis sunt sigure și exacte: cercetările au demonstrat faptul că respectivii candidați au primit rezultate similare în mai multe sesiuni ale testului, după cum notează examinatorii noștri abilitățile de scriere și vorbire. Vizitați pagina noastră pentru mai multe informații în legătură cu cercetarea științifică pe care o includem în testarea limbii engleze.

Punctajele pe care le obțineți sunt conforme Cadrului  European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR). Testul determină un anumit nivel CEFR pentru fiecare probă sustinuta (A1-C). Dacă alegeți să testați toate cele patru competențe, veți primi un raport care este conform cu un nivel general CEFR. CEFR este folosit în întreaga lume drept un punct de reper pentru evaluarea competenței de limba engleză.