Plată

Facturile sunt emise doar pentru solicitările efectuate în primele 30 de zile din momentul efectuării plăților.

Politica de retragere

Test IELTS

Dacă soliciţi retragerea de la test cu mai mult de cinci săptămâni înainte de data examinării, îți vom returna contravaloarea testului, din care vom reține o taxă administrativă de £30.

Dacă îți anulezi testul cu mai puţin de cinci săptămâni până la data testului, din orice motive în afară de cele medicale, nu vei fi eligibil pentru a ți se returna suma achitată. 

Dacă îți anulezi testul sau dorești să soliciţi un transfer cu mai puţin de cinci săptămâni până la data testului, din motive medicale, trebuie să prezinţi dovezi medicale care să susțină acest lucru, cu cel puţin cinci zile lucrătoare înainte de data testului. Doar dovezile pentru cazuri medicale serioase vor fi luate în considerare. Doar adeverinţele medicale în original vor fi acceptate, iar acestea trebuie să menționeze imposibilitatea de prezentare la examen la data programată.

Află mai multe despre retragerea de la testul IELTS, secţiunea "Înscrie-te", paragraful "Retragere".

Workshop IELTS

Poți solicita returnarea sumei achitate cu până la 72 de ore de înaintea începerii workshop-ului. Toate sumele returnate vor suporta o taxă de administrare de 33 RON.

Nu se acceptă retrageri cu mai puţin de 72 de ore de înaintea începerii atelierului.

Anulare

Ne rezervăm dreptul de a anula atelierele care nu întrunesc numărul minim de participanți. În acest caz, îți vom returna suma în întregime penntru workshop, dar, dacă te-ai înregistrat și pentru test, îți vom opri suma aferentă prețului întreg al testului (760 RON) și nu se va aplica nicio reducere.