Educational exams

British Council România are o istorie îndelungată în colaborarea cu cele mai bune instituții de învățământ din Marea Britanie. Această colaborare permite candidaților înscriși la o universitate din Marea Britanie beneficiul unic de a susține examenele în România, prin intermediul British Council.

Administrăm examene universitare pentru o gamă largă de universități și colegii britanice, printre care și cele de mai jos:

Perioada de înscriere pentru examenele BMAT, ENGAA, NSAA, TMUA and TSA Oxford din 18 octombrie 2023 este 1 septembrie – 29 septembrie, ora 20:00. NU se vor accepta înscrieri după data de 29 septembrie, ora 20:00. Pentru a ne asigura că înscrierea dumneavoastră este procesată în termenul limită de 29 septembrie, British Council Romania are nevoie de formularul de înscriere și de plată, nu mai târziu de 28 septembrie. Plata dumneavoastră trebuie să fie confirmată până la această data. Vă rugăm să ne contactaţi pentru formularul de înscriere și alte detalii necesare.

Înscrierea dumneavoastră este VALIDĂ doar în momentul în care primiţi, pe email, numărul de candidat.

Accesează site-ul Cambridge Assessment Admissions Testing pentru mai multe informații despre examene și materiale de pregătire.

Pentru informații despre taxele administrative locale, te rugăm să consulți documentul de mai jos.