Educational exams

British Council România are o istorie îndelungată în colaborarea cu cele mai bune instituții de învățământ din Marea Britanie. Această colaborare permite candidaților înscriși la o universitate din Marea Britanie beneficiul unic de a susține examenele în România, prin intermediul British Council.

Administrăm examene universitare pentru o gamă largă de universități și colegii britanice, printre care și cele de mai jos:

Perioada de înscriere pentru examenele de pe 4 noiembrie 2020 este 1 septembrie - 15 octombrie, ora 14:00. Pentru examenele BMAT şi TMUA, perioada de înscriere cu taxă normală este 1 septembrie - 1 octombrie, ora 14:00 – după această dată se aplică taxă de întârziere.

Candidații înscriși la examenele BMAT, CTMUA, TMUA, TSA, TSA S1 din sesiunea programată pentru 4-5 noiembrie vor susține probele pe laptopul personal. Prin urmare, este foarte importantă verificarea laptopului, înaintea examenului, în ceea ce privește instalarea și buna funcționare a cel puțin unuia dintre următoarele browsere: Chrome 63, Firefox 52, Safari 12 sau Microsoft Edge 84.0.522.63 (sau o versiuni mai recente).

Accesează site-ul Cambridge Assessment Admissions Testing pentru mai multe informații despre examene și materiale de pregătire.

Pentru informații despre taxele administrative locale, te rugăm să consulți documentul de mai jos.