Educational exams

British Council România are o istorie îndelungată în colaborarea cu cele mai bune instituții de învățământ din Marea Britanie. Această colaborare permite candidaților înscriși la o universitate din Marea Britanie beneficiul unic de a susține examenele în România, prin intermediul British Council.

Administrăm examene universitare pentru o gamă largă de universități și colegii britanice, printre care și cele de mai jos:

Perioada de înscriere pentru examenele BMAT/ TMUA - pe computer, dată examen pe 3 sau 4 noiembrie 2021, este 1 septembrie – 29 septembrie, ora 20:00. După 29 septembrie, ora 20:00, se aplică taxă de întârziere - înscrierile cu taxă de întârziere se termină pe 13 octombrie, ora 20:00.  

Perioada de înscriere pentru examenele TSA Oxford - pe computer şi ELAT/HAT/MAT/MLAT/OLAT/PAT/PHIL/Cambridge pre-interview assessments (ECAA, ENGAA, NSAA) – pe hârtie, dată examen pe 3 sau 4 noiembrie 2021, este 1 septembrie – 13 octombrie, ora 20:00. 

Accesează site-ul Cambridge Assessment Admissions Testing pentru mai multe informații despre examene și materiale de pregătire.

Pentru informații despre taxele administrative locale, te rugăm să consulți documentul de mai jos.