laptop screen and mobile phone displaying EnglishScore for business

Ce înseamnă EnglishScore pentru Afaceri?

EnglishScore este un test de limbă engleză pentru mobil, care poate fi utilizat de companii și instituții de învățământ pentru a obține o evaluare a nivelului de experiență a personalului și a elevilor/studenților. 

Obține rapid evaluarea printr-un test la distanță, care nu necesită nicio organizare. Doar deschide un cont, invită-ți participanții la test să descarce aplicația (Apple sau Android), iar rezultatele lor vor fi distribuite automat către dashboard-ul tău. 

Testul durează în jur de 30 de minute și oferă un punctaj general (aliniat la CEFR), precum și o defalcare pe cele patru secțiuni: citit, ascultat, gramatică și vocabular. Întrebările se schimbă de fiecare dată pentru a evita ca oamenii să învețe răspunsurile, iar camera foto din față este utilizată pentru a descuraja frauda. 

Un mod rapid și ușor de a-ți evalua personalul sau elevii/studenții 

Angajatorii pot utiliza EnglishScore pentru a-i selecta pe noii angajați înainte de interviu sau pentru a evalua nivelul personalului existent - folosind datele pentru a anunța planurile de dezvoltare sau pentru a se asigura că cei mai buni oameni sunt plasați în rolurile potrivite. 

Universitățile pot utiliza EnglishScore pentru a plasa elevii la cursurile adecvate sau să evalueze nivelul acestora, pe măsură ce progresează spre absolvire. 

De asemenea, EnglishScore oferă și certificate. Ele pot fi achiziționate de susținătorii testului în momentul în care aceștia au obținut rezultatul sau pot fi plătite de către administrator. 

Cum se utilizează EnglishScore pentru Afaceri? 

Dacă ești un angajator sau o instituție de învățământ, poți să te înregistrezi pentru un cont gratuit de afaceri și îți vom oferi teste gratuite în valoare de 250$ pentru a începe. Îți vom verifica detaliile, vom crea contul tău și vom aloca creditele testului. 

De asemenea, îți vom deschide primul proiect de testare și îți vom aloca un „cod de conectare” unic. Pur și simplu, invită-ți participanții să descarce aplicația și să introducă acest cod când ei încep testul. Când au terminat, rezultatele lor vor fi distribuite automat către dashboard-ul tău. 

Cum este structurat testul? 

EnglishScore începe cu o secțiune despre gramatică și vocabular, care durează 15-20 de minute ca să fie finalizată. Aceasta este urmată de o secțiune de citit și una de ascultat, fiecare având o durată de aproximativ 10 minute. 

Secțiunile citit și ascultat diferă ca dificultate, în funcție de performanța examinaților la secțiunea de gramatică și vocabular. Punctajele ridicate sunt urmate de întrebări mai dificile, în timp ce punctajele scăzute, de întrebări mai ușoare. Asta înseamnă că, printr-un singur test, poți evalua un interval de niveluri de competență. 

Punctajul principal este dat pe o scară de la 0 la 599 și se aliniază Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR). De asemenea, sunt oferite punctaje secundare care oferă o indicație a performanței relative pe fiecare dintre cele patru domenii ale testului.