Este important să ne asigurăm că toți copiii sunt în siguranță înainte și după orele de curs. 

Dacă copilul tău participă la cursurile Learning Time with Timmy, te rugăm să îl însoțești până la clasă și să rămâi în apropierea clasei în cazul în care profesorul / asistentul are nevoie de tine. Când ora se termină, vei putea să vă îl preiei pe cel mic din clasă folosind cardul verde (în format electronic sau fizic) care îți va fi furnizat. Acest pas este necesar pentru a ne asigura că predăm întodeauna copilul persoanei corecte.

Dacă copilul tău participă la cursurile Primary Infants sau Primary Plus, te rugăm să îl însoțești până la clasă și apoi să îl preiei la sfârșit, prezentând cardul verde (în format electronic sau fizic) care îți va fi furnizat. În cazul în care întârzii, asistentul de la clasă îl va duce la Hub (fosta biblioteca @British), unde va fi supravegheat până la sosirea ta. 

Pentru elevii cu vârsta de peste 11 ani, cu excepția cazului în care părintele solicită în prealabil să nu părăsească incinta, aceștia vor putea părăsi singuri centrul British Council, arătând cardul roșu paznicului / personalului în momentul în care părăsesc incinta neînsoțiți. 

În cazul în care copilul tău se simte rău în timpul orei, te vom contacta pentru a veni să îl iei.