Pentru desfășurarea cursurilor în siguranță și în conformitate cu noile norme sanitare, te rugăm să urmezi protocolul pentru aducerea și preluarea copilului de la cursurile British Council, în funcție de nivelul acestuia.

 Accesul părinților în clădirile noastre din sediul din Dorobanți se poate face doar pe baza Certificatului Digital al Uniunii Europene. Conform protocolului British Council, doar părinții copiilor de nivelul Learning Time with Timmy pot rămâne în clădire. În cazul în care părintele nu are certificatul, copilul va fi preluat/adus de un reprezentant British Council în zona de preluare. 

Learning Time with Timmy

Protocol pentru aducerea copilului la curs

Copiii vor fi aduși la curs cu maximum 5 minute înainte de ora de începere a lecției. Părinții cursanților LTWT sunt rugați să-și acompanieze copilul până la sala de curs și să rămână în spațiul de așteptare din afara sălii pe durata lecției. Te rugăm să respecți semnalistica și recomandările personalului nostru.

Atât ție, cât și copilului tău vă va fi verificată temperatura la intrarea în centru. În eventualitatea în care tu sau copilul tău aveți temperatura mai mare de 37.3°C, nu vi se va permite accesul.

Protocol pentru preluarea copilului de la curs

La finalul lecției, profesorul/asistentul profesorului te va ruga să-i prezinți cardul verde electronic pentru a confirma calitatea ta de părinte/tutore legal înainte de a-ți permite accesul în scopul de a prelua copilul al cărui nume este înscris. Odată predat copilul, te rugăm să părăsiți centrul în cel mai scurt timp pentru a evita suprapunerea cu altă grupă.

Primary Infants/Plus

Protocol pentru aducerea copilului la curs

Copiii vor fi aduși la curs cu maximum 5 minute înainte de ora de începere a lecției. Dacă temperatura copilului tău este mai mare de 37.3°C la momentul termoscanării, copilul tău nu va fi lăsat să intre în școală și vei fi rugat să-l iei acasă.

Dorobanți/Mendeleev: Accesul părinților este permis în clădire doar în prima săptămână de școală. Copiii vor beneficia de asistența unui reprezentant British Council, căruia i se vor putea adresa pentru orice întrebare înainte sau după lecție.

Militari: Punctul de întâlnire este în fața porții școlii, unde va fi prezent un reprezentant British Council, care va verifica temperatura copilului tău. Apoi, copilul va fi îndrumat spre intrarea în clădirea școlii, de unde va merge direct la sala de curs.

În timpul cursului

În eventualitatea în care copilul tău nu se simte bine pe parcursul lecției, reprezentantul British Council îl va conduce la sala de izolare, iar tu vei fi sunat pentru a veni să-l preiei.

Protocol pentru preluarea copilului de la curs

Te rugăm să nu sosești mai devreme de ora la care se termină lecția. La sosirea ta, după terminarea lecției, reprezentantul British Council se va afla în punctul de întâlnire unde ai adus copilul înainte de lecție. Vei fi rugat să prezinți cardul verde electronic pe care ți l-am trimis în scopul de a prelua copilul al cărui nume este înscris. Odată preluat copilul, te rugăm să părăsiți zona în cel mai scurt timp pentru a evita supraaglomerarea.

Dorobanți: În cazul în care nu ajungi la timp, preluarea copilului se va face din the HUB pe baza cardului verde electronic.

Militari: În cazul în care întârzii, te rugăm să folosești soneria de la intrare; reprezentantul British Council îl va aduce pe copilul tău, și îți va solicita să prezinți cardul verde electronic pentru preluarea copilului.

Mendeleev: Este permis accesul a 10 părinți în clădire/pe etaj pe baza cardului verde electronic de colectare. În cazul în care nu ajungi la timp, preluarea copilului se va face de la reprezentantul British Council, pe baza cardului, de la etajul la care se află. 

Lower/Upper Secondary

Cursanții sunt rugați să se prezinte cu maximum 5 minute înainte de ora de începere a lecției. De fiecare dată când intră în clădire, li se va verifica temperatura înainte de a merge către sala de curs.

Pentru a evita supraaglomerarea, cursanții vor intra în clădire și vor ieși la sfârșitul lecției fără a fi permis accesul părinților, respectând marcajele și instrucțiunile personalului British Council. La plecare, cursanții vor prezenta cardul roșu personalului British Council sau ofițerului de pază la ieșirea de la cursuri pentru a putea pleca neînsoțiti.

În eventualitatea în care copilul tău are temperatura mai mare de 37.3°C, reprezentantul British Council îl va conduce către sala de izolare, iar tu vei fi sunat pentru a veni să-l preiei sau a ne permite să îl lăsăm să părăsească sediul nostru.