Să faci un curs online îţi va aduce aduce multe satisfacţii, dar va implica, de asemenea, şi un efort susţinut din partea ta. Va fi necesar să îţi păstrezi nivelul de motivaţie şi să îţi gestionezi timpul astfel încât să obţii cele mai bune rezultate. Învăţarea online implică, totodată îndeplinirea anumitor cerinţe tehnice.

Disponibilitate 

Asigură-te că ai suficient timp la dispoziţie pentru a finaliza toate unităţile cursului ales. Acest lucru va include şi lecturile online precum și completarea de chestionare și sarcini, în funcţie de cerinţele cursului. 

Aptitudini organizatorice 

Aptitudinile organizatorice sunt esențiale pentru învățarea online. Va fi necesar să păstrezi ritmul de studiu, să îţi organizezi resursele pe care le vei găsi online şi să găseşti timp şi pentru restul activităţilor tale de zi cu zi.  

Accesul la tehnologie 

Pentru că toate cursurile sunt online, va fi necesar să ai un calculator conectat la internet, disponibil ori de câte ori este nevoie. 

Politica de retragere

Poţi solicita  anularea înscrierii la curs cu maximum 72 de ore înainte începerea cursului. În această situaţie vei primi înapoi taxa achitată minus o taxa administrativă de 10%. Nu sunt acceptate cereri de retragere cu mai puţin de 72 de ore înainte de începerea cursului.

Ne rezervăm dreptul de a anula cursuri dacă nu este întrunit numărul minim de participanți. În acest caz, îţi vom rambursa integral taxa achitată.