Departamenul de Examene caută coleg(ă) pentru postul de Operations and Customer Services Assistant, în Iași. Dacă descrierea postului cuprinsă în Role Profile (accesibil în Pachetul de aplicație de mai jos) îți corespunde, te invităm să completezi dosarul de candidatură folosind link-ul de mai jos. Termen limită: 20 octombrie 2020.

Detalii

Locație Iași
Salariu 4000 RON (brut / lună)
Durată 1 an
Program de lucru 40H / săptămână (Full time)
Termen limită marți, 20 octombrie 2020

Descrierea rolului

Responsabilități principale

 1. Asigurarea activităților zilnice în ceea ce privește administrarea examenelor Cambridge Assessment English înainte, în timpul și după examen
 2. Asistență oferită Coordonatorului de Examene pentru a crește atât promovarea, cât și vânzarea în zona alocată (participarea la târguri educaționale, expoziții, conferințe și alte evenimente)
 3. Asistență oferită organizării examenelor susținute pe computer în zona Iași (instalarea programelor, pregătirea personalului, coordonarea sesiunilor, informarea școlilor) 
 4. Asistență pentru organizarea testelor de nivel.

Abilităţi şi competenţe esenţiale

 • Abilități de comunicare și interpersonale excelente (orale și în scris)
 • Rezistența la lucru sub presiunea timpului
 • Menținerea performanței la nivel ridicat, în cazul unor activități repetitive.

Beneficii

 • Asigurare medicală privată
 • Oportunități de dezvoltare profesională
 • Echipă entuziastă
 • Mediu de lucru multicultural.

Cum să aplici

Dacă te-am convins și vrei să fii parte din echipa noastră, completează procesul de candidatură online, la: https://careers.britishcouncil.org/job/Iasi-Operations-and-Customer-Services-Assistant/624386801/

Te rugăm să ții cont de faptul că nu vei accesa link-ul pentru candidatură după data limită (20.10.2020). De asemenea, nu acceptăm CV-uri sau alte documente; singurul mod prin care poți candida este completarea formularului online accesibil în link-ul comunicat. Numai persoanele care trec de prima etapă de selecție (pe baza formularelor de candidatură completate online) vor fi contactate în vederea programării unui interviu.