Femeie în fața calculatorului - Curs virtual de engleză

Pornind de la expertiza profesorilor din rețeaua globală British Council, propunem un program de cursuri virtuale de limba engleză care se bucură de recunoaștere în lumea întreagă. 

Lecţiile virtuale sunt ca oricare alte lecţii desfășurate la centrele British Council. Vei exersa alături de profesor şi de colegi în timp real și vei putea realiza activitățile atât în perechi, cât şi în grup. Desigur, vei putea să exersezi și să-ți dezvolți abilităţile de ascultare şi citire, continuând să-ți îmbogăţești vocabularul și să interacționezi cu profesorul și colegii tăi.

Lecțiile noastre virtuale se vor desfășura prin intermediul Zoom - o platformă pentru conferințe online, ușor de folosit.

Am pregătit pentru tine un Ghid al cursantului pentru Clasa Virtuală. Aici vei găsi informațiile necesare pentru a începe cu ușurință prima lecție și a te familiariza cu platforma Zoom. 

Sperăm că vei avea o experiență reușită alături de colegii și profesorul tău în sistemul de Clasă Virtuală, care îți permite să beneficiezi de un curs British Council în condiții de confort și siguranță.