20% reducere pentru toate cursurile MyClass activate din mijlocul lunii Septembrie! Programează o ședință consultativă acum și învață Engleza la prețuri avantajoase! 

 *Reducerea se aplică pentru cursurile achiziționate în perioada 24 Iulie - 3 Septembrie 2023.

 Un curs de limba engleză conceput pentru tine

MyClass este un curs de limba engleză flexibil, conceput de experții noștri în predare. Bucură-te de o călătorie de învățare personalizată, care te conectează la universul limbii engleze.

  • Accesează cele mai bune metode de învățare a limbii engleze: profesori în care poți avea încredere, metode cu rezultate dovedite și toată îndrumarea de specialitate de care ai nevoie.
  • Cursuri față în față pentru consolidarea încrederii: cursuri interactive cu accent pe comunicare pentru a dezvolta competențele de engleză de care ai nevoie în viața reală.
  • Studiază în timpul și în ritmul tău: folosește portalul web și aplicația MyClass pentru a rezerva lecțiile în funcție de oră, conținut sau profesor și reprogramează-le dacă apar modificări în programul tău.
  • Sprijin individual pentru cursanți: obține acces la feedback regulat, sesiuni de consiliere individuală și un plan de studiu personal care te poate ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

Călătoria ta, expertiza noastră în limba engleză

Descoperă ce vei învăța

Accelerează-ți cariera, pregătește-te pentru studii, învață pentru examene sau îmbunătățește-ți competențele de conversație. Cu profesori experți care te ghidează pe parcursul studiilor, te vom conduce într-o călătorie de învățare plină de satisfacții pentru a ajunge acolo unde îți dorești să fii.  

Să ne facem timp pentru viitorul tău 

Oricare ar fi ambițiile tale, suntem aici pentru a te ajuta să le transformi în realitate cu o gamă largă de lecții pe care le poți studia în orice ordine, la o oră care îți convine. 

În fiecare lecție, profesorii noștri te vor ajuta să faci față cu succes unei situații din viața reală în limba engleză. Poți alege subiecte relevante pentru tine din două parcursuri de învățare - Engleză la locul de muncă și Engleză socială - și îți poți consolida încrederea cu fiecare oră.

Predare care îți oferă încredere

Profesorii MyClass știu cum să scoată ce e mai bun din fiecare cursant. Folosind o metodologie comunicativă, profesorii noștri te vor conduce prin lecții de 90 de minute care abordează competențele de vorbire, scriere, citire și ascultare.

De asemenea, vei învăța noțiuni noi de vocabular, vei exersa pronunția și gramatica și te vei perfecționa într-un mediu prietenos și primitor.

Pentru o experiență de învățare mai eficientă, colegii tăi vor avea același nivel cu al tău. Lecțiile noastre de limba engleză sunt conforme cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Transformă-ți ambițiile în realitate

De la alegerea lecțiilor până la stabilirea unui ritm care ți se potrivește, te vom ajuta să rămâi pe drumul cel bun pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Personalizează-ți procesul de învățare 

Nu ești sigur de unde să începi? Vom crea un profil personal de învățare pentru tine, astfel încât să te putem sfătui cu privire la cel mai adecvat conținut de învățare pentru nevoile tale. De la recomandări de lecții la exerciții online, fiecare activitate va conta.

Te putem ajuta cu un plan de studiu personal, astfel încât să știi întotdeauna ce trebuie să studiezi în continuare.  La înscriere, vei primi un planificator de studiu care te va ajuta să îți organizezi studiile.

Alături de tine pe parcursul călătoriei

Începe cu o sesiune de inițiere din partea echipei noastre de experți, care te va ghida prin MyClass. După prima lecție, vei primi feedback personal privind nevoile tale de învățare, astfel încât să poți alege lecțiile potrivite care te vor ajuta să progresezi.

Oferim sesiuni de consiliere individuală în principalele etape de referință. Profesorii noștri te vor sprijini pentru a-ți atinge obiectivele, cu feedback privind progresul înregistrat și cu ajutor pentru a-ți îmbunătăți planul de studiu.

Rămâi pe drumul cel bun cu noi

Știm cât de important este progresul pentru a-ți atinge obiectivele. Profesorii noștri îți vor oferi îndrumare de specialitate în cadrul orelor de curs, iar la fiecare a zecea lecție vei fi evaluat de un profesor. 

Ține evidența progresului înregistrat și vizualizează feedbackul personalizat primit de la profesorul tău pe site-ul sau aplicația MyClass.

Alătură-te comunității noastre

Descoperă-ți vocea în comunitățile noastre exclusive de învățare locale și globale. Bucură-te de mai multe oportunități de a exersa și de a relaționa cu ceilalți dincolo de sala de clasă.

Învățăm împreună, învățăm mai bine

MyClass te va ajuta să îți dezvolți mai mult decât competențele de limba engleză. Spațiile noastre de învățare interactive oferă un mediu primitor în care toți pot participa și se pot ajuta reciproc să dobândească încredere.

Profesorul te va ghida prin sarcini și activități de grup cu sfaturi și feedback activ. Cu ajutorul cunoștințelor și experiența noastră, te vom ajuta să profiți la maximum de fiecare lecție.

Descoperă mai mult decât o limbă

Atinge un alt nivel de competențe lingvistice cu MyClub, un program de sesiuni culturale și sociale în zona ta. MyClub îți oferă o ocazie excelentă de a te relaxa și de a exersa limba engleză în ritmul tău, alături de alți cursanți. 

De asemenea, poți întâlni cursanți și profesori din întreaga lume prin intermediul comunității noastre online de pe Facebook, exclusiv pentru cursanții MyClass. Participă la evenimente online live, accesează resurse suplimentare și interacționează cu alți cursanți pentru a obține noi perspective asupra lumii.

Orar și prețuri

Cu un orar flexibil, îți poți programa studiile după bunul tău plac. În plus, nu vei pierde niciun curs cu opțiunile de rezervare târzie și anulare.

Un orar care ți se potrivește

Creează-ți orarul personal cu o gamă largă de lecții și ore de curs disponibile săptămânal. În plus, cu pachetele noastre de lecții bazate pe credite, poți studia în ritmul tău propriu. 

  • Gestionează-ți programul din mers: utilizează aplicația mobilă MyClass pentru a rezerva sau anula lecțiile și stabilește ritmul de studiu în funcție de programul tău.
  • Rezervă în ziua respectivă: programează o lecție în orice moment înainte de începerea acesteia.
  • Anulare târzie: anulează sau reprogramează o lecție cu până la 24 de ore înainte de începerea acesteia și păstrează-ți creditul.

Contactează-ne pentru a afla orarul celui mai apropiat centru de predare.

Pregătește-te pentru succes

Cu pachete disponibile de la 43 lei pe oră, este timpul să investești în tine.

MyClass oferă pachete de 8, 20, 40 și 60 de credite pentru a se potrivi stilului de viață și bugetului tău și, cu cât achiziționezi mai multe, cu atât mai mult economisești. Fiecare lecție de 90 de minute costă un credit.

Pachet/Credite 8 20 40 60
Ore 12 30 60 90

Valabilitate (luni)

1 3 6 9
Prețuri 625 lei 1500 lei 2800 lei 3900 lei
Preț pe oră 52 lei 53 lei 49 lei 45 lei

Prețuri din Septembrie 2023 

Pack/Credits 8 20 40 60
Ore 12 30 60 90
Valabilitate (Luni) 1 3 6 9
Preț 625 lei 1600 lei 2950 lei 4100 lei
Preț echivalent pe oră 52 lei 53 lei 49 lei 45 lei