Join a learning community

Descoperă-ți vocea în comunitățile noastre exclusive de învățare locale și globale. Bucură-te de mai multe oportunități de a exersa și de a relaționa cu ceilalți dincolo de sala de clasă.

Învățăm împreună, învățăm mai bine

MyClass te va ajuta să îți dezvolți mai mult decât competențele de limba engleză. Spațiile noastre de învățare interactive oferă un mediu primitor în care toți pot participa și se pot ajuta reciproc să dobândească încredere.

Profesorul te va ghida prin sarcini și activități de grup cu sfaturi și feedback activ. Cu ajutorul cunoștințelor și experiența noastră, te vom ajuta să profiți la maximum de fiecare lecție.

Descoperă mai mult decât o limbă

Atinge un alt nivel de competențe lingvistice cu MyClub, un program de sesiuni culturale și sociale în zona ta. MyClub îți oferă o ocazie excelentă de a te relaxa și de a exersa limba engleză în ritmul tău, alături de alți cursanți. 

De asemenea, poți întâlni cursanți și profesori din întreaga lume prin intermediul comunității noastre online de pe Facebook, exclusiv pentru cursanții MyClass. Participă la evenimente online live, accesează resurse suplimentare și interacționează cu alți cursanți pentru a obține noi perspective asupra lumii.