Join a learning community

Găsește-ți vocea cu MyClass – o comunitate de învățare dinamică, în care exersezi limba engleză alături de prieteni noi și vă inspirați reciproc. 

Înveți într-un grup, înveți mai bine

MyClass te va ajuta să înveți mai mult decât diverse abilități în limba engleză. Spațiul nostru de învățare presupune un mediu imersiv, în care fiecare cursant participă și devine mai încrezător prin interacțiunea cu ceilalți. 

Vei realiza diferite activități în grupe restrânse, iar profesorul va observa, oferi sfaturi și evalua constant. În plus, vei avea numeroase activități pentru a exersa vorbirea în engleză în grupurile de lucru, iar astfel îți vei dezvolta aptitudini cu aplicabilitate concretă. 

Înveți mai mult decât o limbă

Privește abilitățile tale dintr-o perspectivă nouă, cu MyClub, un program de activități culturale și de socializare. MyClub oferă numeroase oportunități prin care cursanții pot intra în legătură și exersa engleza în afara orelor de curs.

Îți poți dezvolta cariera mai repede prin sesiuni dedicate de limba engleză pentru afaceri, poți să-ți îmbunătățești tehnica de exprimare prin intermediul unor ședințe axate pe vocabular și pronunție, sau te poți relaxa în compania prietenilor în cadrul ședințelor noastre de conversație și socializare.