Achieve your goals

Nu e vorba despre perfecțiune, ci despre progres. Îți vom fi alături în fiecare moment al parcursului tău, și te vom susține să-ți atingi obiectivele.

Ești în grafic alături de noi

Știm cât este de important progresul pentru a-ți îndeplini obiectivele. Profesorii noștri îți vor oferi sfaturi avizate în timpul activităților din clasă și prin evaluări scrise. 

Vor fi organizate evaluări la fiecare zece lecții, în timp ce realizezi activitățile corespunzătoare. Monitorizează-ți progresul și primește o evaluare personalizată din partea profesorului tău prin intermediul platformei MyClass sau în aplicația dedicată. 

Învață să fii cea mai bună versiune a ta

Completează-ți experiența de învățare din timpul lecțiilor cu ajutorul unor exerciții care antrenează capacitatea ta de reflecție. La fiecare lecție, profesorul tău te va încuraja să te gândești la ceea ce ai învățat pentru a avea o imagine mai bună despre progresul realizat. 

Prin reflecția personală, procesul tău de învățare va deveni mai eficient, iar experiența ta va fi reușită. 

Suntem alături de tine

Rezervă o ședință individuală gratuită atunci când îți permite programul, iar unul dintre consultanții noștri te poate sprijini în alcătuirea unui plan de învățare personalizat. Poți programa alte ședințe, în continuare, oricând în timpul cursului, și-ți poți adapta planul de învățare din mers, în funcție de evaluare, progres și obiective.