Achieve your goals

De la alegerea lecțiilor până la stabilirea unui ritm care ți se potrivește, te vom ajuta să rămâi pe drumul cel bun pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Personalizează-ți procesul de învățare 

Nu ești sigur de unde să începi? Vom crea un profil personal de învățare pentru tine, astfel încât să te putem sfătui cu privire la cel mai adecvat conținut de învățare pentru nevoile tale. De la recomandări de lecții la exerciții online, fiecare activitate va conta.

Te putem ajuta cu un plan de studiu personal, astfel încât să știi întotdeauna ce trebuie să studiezi în continuare.  La înscriere, vei primi un planificator de studiu care te va ajuta să îți organizezi studiile.

Alături de tine pe parcursul călătoriei

Începe cu o sesiune de inițiere din partea echipei noastre de experți, care te va ghida prin MyClass.  După prima lecție, vei primi feedback personal privind nevoile tale de învățare, astfel încât să poți alege lecțiile potrivite care te vor ajuta să progresezi.

Oferim sesiuni de consiliere individuală în principalele etape de referință. Profesorii noștri te vor sprijini pentru a-ți atinge obiectivele, cu feedback privind progresul înregistrat și cu ajutor pentru a-ți îmbunătăți planul de studiu.

Rămâi pe drumul cel bun cu noi

Știm cât de important este progresul pentru a-ți atinge obiectivele. Profesorii noștri îți vor oferi îndrumare de specialitate în cadrul orelor de curs, iar la fiecare a zecea lecție vei fi evaluat de un profesor. 

Ține evidența progresului înregistrat și vizualizează feedbackul personalizat primit de la profesorul tău pe site-ul sau aplicația MyClass.