Pentru a ne asigura că informațiile pe care le deținem sunt corecte și pentru a ne îndeplini responsabilitățile față de tine, te rugăm să ne confirmi detaliile de contact preferate, pentru a fi actualizate în sistemul de înscriere.

Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii.

British Council va folosi informațiile incluse în acest formular în scopul procesării înscrierii. Baza legală pentru procesarea informației este acordul oferit pentru termenii și condițiile de înscriere (contract).

Protecția datelor

British Council respectă legislația de protecție a datelor din Marea Britanie și din alte țări care întrunesc standardele acceptate internațional.

Ai dreptul de a cere o copie a informațiilor pe care le deținem despre tine, precum și dreptul de a ne solicita să corectăm orice erori în aceste informații. Dacă ai orice îngrijorări în privința modului în care am folosit informațiile tale personale, ai de asemenea dreptul de a face o plângere la autoritățile responsabile cu protecția datelor.

Pentru informații detaliate, te rugăm să verifici secțiunea privind confidențialitatea de pe website-ul nostru sau să contactezi cel mai apropiat centru British Council. Vom păstra datele tale timp de 7 ani de la momentul colectării lor.