English courses terms and conditions

Informații despre politicile noastre privind rambursările, anulările și protecția datelor. Pentru politicile complete de rambursare pentru tinerii cursanți și adulți, vă rugăm să descărcați fișierele din partea de jos a acestei pagini.

Termene și condiții cursuri pentru copii

Condiții de înscriere și desfășurare a cursului

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit. Locul este garantat în momentul achitării taxei de curs și în limita locurilor disponibile. 

Locurile sunt limitate. Numărul maxim de cursanți într-o grupă este:

La sediu:

 • 16 la cursurile de copii cu vârste între 8 ani* – clasa a XII-a;
 • 14 la cursurile de copii cu vârste între 6 și 7 ani*;
 • 12 la cursurile de copiii cu vârste cuprinse între  4 și 5 ani*;
 • 10 la cursurile de copii cu vârsta de 3 ani*

Online:

 • 12 la cursurile de copii cu predare online, pentru toate grupele de vârstă

* Vârstă împlinită până la începutul anului academic

Ne rezervăm dreptul de a schimba numărul de cursanți dintr-o clasă în acord cu reglementările locale sau regionale sau datorită unor situații speciale

Unii dintre cursanții Upper Secondary pot avea vârsta de 18 sau 19 ani.

Ne rezervăm dreptul de a schimba orele și zilele cursurilor noastre în caz de forță majoră.

Ne rezervăm dreptul de a trece de la predare față-în-față la predare virtuală în acord cu reglementările locale și restricțiile impuse de circumstanțe locale sau regionale.

Ne rezervăm dreptul de a schimba oferta de cursuri(durata, zilele și orele cursului, profesorul) dacă vom trece la predarea virtuală, dar vom face tot ce este posibil să asigurăm continuarea cursurilor online cu același număr de ore, cu același profesor și de la aceeași oră.

Ședințele de la care se absentează nu pot fi recuperate. Cursanții nu vor fi eligibili pentru returnarea sumei aferente lecțiilor de la care au absentat.

Toți cursanții noștri pot beneficia de un discount de 10% când se înscriu la un examen Cambridge în cel mult 12 luni de la finalizarea cursului (excepție examene YLE și IELTS)

Politica de protecție a copilului

 Politica de protecție a copilului / Obligațiile părinților sau ale tutorelui legal

Considerăm ca avem o responsabilitate față de copiii care participă la cursurile noastre, inclusiv datoria de a-i proteja de diverse tipuri de abuzuri. Realizăm acest lucru prin respectarea legilor din Marea Britanie pentru protecția copiilor, a legislației în domeniu din țările în care operăm, precum și prin aderarea la Convenția Organizației Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copiilor din 1989. 

În conformitate cu politica noastră de protecție a copilului, solicităm ca toți copiii între 3 ani și 11 ani să fie preluați de la curs la finalul sedintei de curs de către un adult. În acord cu Termenele și condițiile noastre, vă dați acordul ca adolescenții peste 11 ani să plece de la curs neînsoțiți.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru copiii nesupravegheați aflați în incinta British Council în afara orelor de curs.

Igiena personală

Ne așteptăm ca toți cursanții noștri copii să poată merge neînsoțiți la baie.

În situația în care copilul tău are nevoie de ajutor cu igiena personală, te rugăm să rămâi la sediul nostru, în apropierea sălii de curs, pe tot parcursul lecției, pentru a-i oferi sprijinul necesar. Îți mulțumim pentru înțelegere.

Termenele și condițiile prezente sunt valabile pentru toate cursurile British Council pentru copii, livrate fie în format față-în-față la sediile noastre, fie în format virtual, prin intermediul tuturor sistemelor agreate de British Council.

Informații despre serviciile și evenimentele British Council

Din când în când, te vom contacta cu informații importante despre serviciile și evenimentele oferite de Centrul de Limba Engleză (informații despre cursuri, perioade de înscriere etc.).  În cazul schimbării detaliilor de contact, te rugăm să informezi Echipa de Relații cu Clienții.

Bănci sancționate

British Council nu poate accepta plăți efectuate de la bănci (sau alte instituții financiare) sancționate de Regatul Unit sau de orice altă jurisdicție relevantă. În cazul în care British Council descoperă dovezi de plată de la o bancă sancționată și/sau o instituție financiară sancționată, vom îngheța toate fondurile legate de acea plată și nu vom putea furniza serviciul pentru care a fost destinată plata. Prin urmare, asigură-te că nu efectuezi plăți dintr-un cont într-o bancă sancționată și/sau instituție financiară sancționată.

British Council nu poate efectua plăți către bănci (sau alte instituții financiare) sancționate de Regatul Unit sau de orice altă jurisdicție relevantă. Dacă soliciți o rambursare pentru a fi trimisă într-un cont la o bancă sancționată și/sau instituție financiară sancționată, ți se va cere să nominalizezi o metodă alternativă de plată care să nu încalce sancțiunile. Neprezentarea unei metode alternative de plată va duce la neplata fondurilor relevante.

Notă privind protecția datelor

British Council respectă legislația privind protecția datelor din Regatul Unit care include EU General Data Protection Regulation (GDPR) – la toate operațiunile noastre globale, cu excepția cazurilor în care legislația locală echivalentă este mai riguroasă.

Informațiile pe care ni le oferi în momentul înscrierii la un curs va fi utilizată în următoarele scopuri:

 • Administrarea documentelor academice și educaționale ale cursanților noștri
 • Administrarea cu acuratețe a documentelor financiare
 • Acomodarea posibilelor nevoi speciale ale cursanților noștri
 • Transmiterea documentelor academice către sponsorii cursanților noștri, unde se aplică
 • Comunicările asociate punctelor de mai sus
 • Comunicările privind evenimentele organizate de Centrul de Limba Engleză pentru cursanții săi (de exemplu Picnic, Winter Fayre sau alte evenimente organizate cu parteneri British Council)
 • Administrarea canalelor de comunicare către cursanți (de exemplu, înscrierea pe platforma Primary Plus – aplicabilă doar părinților cursanților Primary Plus)
 • Baza legală pe baza căreia vom procesa informațiile personale de înregistrare este în acord cu Termenii și condițiile noastre (necesare pentru executarea unui contract). Îți vom păstra informațiile de înregistrare timp de 7 ani.

Desfășurarea de activități didactice care pot include:

 • schimbul de date cu caracter personal (imaginea și vocea studenților) în timpul difuzării în timp real a cursurilor online prin intermediul plaformei Learning Hub;
 • utilizarea înregistrărilor audio sau video ale studenților ca suport academic;
 • partajarea activităților elevilor (documente, imagini sau înregistrări) în clasă pentru activități de colaborare în cadrul rețelei British Council Teaching;
 • datele vor fi păstrate numai pe durata cursului.
 • folosirea Learning Hub.

Pentru îmbunătățirea serviciilor, interviul telefonic este înregistrat. Programarea unui interviu telefonic reprezintă acceptul tău.

Prin înscrierea la un curs ești de acord ca British Council să colecteze și să proceseze aceste informații în scopurile specificate mai sus, ceea ce ar putea include transferul datelor tale către un alt centru British Council.

Dacă dorești să comunici cu noi despre această notă privind protecția datelor, sau despre orice situație privind administrarea datelor personale sau protecția acestora, te rugăm să ne contactezi la InfoGovernance@britishcouncil.org.

Obiecte pierdute

British Council nu este responsabil pentru obiectele personale lăsate nesupravegheate. Așadar, recomandarea noastră este să ai grijă de bunurile tale în permanență.

De asemenea, sfatul nostru pentru părinți este să nu îi încurajeze pe copii să vină la lecții cu obiecte de valoare (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, etc.).

Conduită internă

Pentru regulile de conduită internă de la sediul nostru și din sediile partenere, puteți accesa următoarele link-uri:

Ultima actualizare: 13 May 2024.

Vezi și