Înscrie-te la un curs - Învață engleza

Dacă nu ai mai urmat un curs la British Council, va fi nevoie să faci o programare online pentru a susține un test de nivel înainte de a te înscrie la curs.

Ce este testul de nivel?

Testul de nivel ne ajută să determinăm nivelul tău de limba engleză. Testul este format dintr-o probă scrisă și o probă orală. Vei putea susține testul de nivel doar dacă îți faci o programare online în avans. 

Testul de nivel este format dintr-o probă scrisă și o probă orală. Este nevoie să faci o programare online în avans pentru a putea susține testul de nivel.

Copiii (3 sau 4 ani împliniți până la începerea anului academic) nu vor susţine un test de nivel. Părintele trebuie să completeze formularul de înscriere online.

Copiii (5 ani împliniți până la începerea anului academic - clasa a VIII-a) vor trebui să susţină un test scris şi un test oral la sediul nostru. Programează un test de nivel online în avans.

Adolescenții (clasele IX-XII) vor susține un test scris online, după care vor veni la sediul nostru pentru a susține și testul oral. Vei primi toate detaliile despre test în e-mailul de confirmare pe care îl primeşti după programarea online a testului de nivel.

Adulții vor susține un test scris online, după care vor susține un interviu telefonic sau vor veni la sediul nostru pentru a susține testul oral. Vei primi toate detaliile despre test în e-mailul de confirmare pe care îl primeşti după programarea online a testului de nivel.

Nivelul stabilit în urma testului de nivel are valabilitate 6 luni pentru copii și adolescenți sau 1 an pentru adulți.

Am nevoie de un test de nivel?

Te poţi înscrie la curs fără să susţii un test de nivel, contactându-ne, dacă tu sau copilul tău:

  • ai absolvit un curs la noi în ultimele 6 luni (în cazul cursurilor de adulți și copii), sau în ultimul an (în cazul cursurilor pentru adulți);
  • ai obținut un certificat FCE (First Certificate in English), CAE (Cambridge Advanced Certificate in English) sau CPE(Cambridge Certificate of Proficiency in English) în ultimii doi ani;
  • vrei să te înscrii la atelierele de gramatică;
  • are vârsta de 3 sau 4 ani.

Ce se întâmplă după test?

Imediat ce vei obține rezultatul testului de nivel, profesorii noștri îți vor recomanda cursul cel mai potrivit pentru tine.

Echipa noastră de Relații cu Clienții te va informa despre opțiunile de program disponibile pentru cursul ales.

După ce îți alegi tipul de curs și varianta de program preferată, este necesar să achiți taxa de curs şi să te înscrii. 

Înscrierea se face pe principiul primul venit - primul servit, în funcție de locurile disponibile.

Detalii de plată

Pentru a finaliza înscrierea și a-ți asigura locul în grupă, taxa de curs trebuie achitată integral.

Plata poate fi făcută:

  • în numerar sau cu cardul bancar;
  • prin transfer bancar*.

*Te rugăm să soliciți un document de plată de la Echipa noastră de Relații cu Clienții dacă doreşti să plăteşti prin transfer bancar. Te rugăm să ne trimiți dovada de plată pe e-mail, la contact@britishcouncil.ro, iar noi te vom contacta în maximum 24 de ore pentru a-ți confirma înscrierea sau pentru a discuta despre alte opțiuni disponibile.

Dacă intenţionezi să decontezi taxa de examen / curs la compania ta, te rugăm să ai în vedere faptul că facturile sunt emise doar la cerere, în termen de maximum 30 de zile de la data efectuării plății.

Te așteptăm cu plăcere la British Council.

Vezi și