Date
De marți, 06 octombrie 2020 - 00:00 până miercuri, 04 noiembrie 2020 - 23:59
Locație
Facebook

L-ai cunoscut în seria de cărți Alex Rider de Anthony Horowitz, iar acum îi poți urmări aveniturile în fiecare marți, de la 23.00, pe AXN Romania! 

Alex Rider e un adolescent aparent obișnuit din Londra, care a fost instruit, fără să știe, de către unchiul său pentru lumea spionajului. Forțat să investigheze moartea unchiului său și ce legătură are aceasta cu asasinatul a doi miliardari, Alex acceptă fără vreo tragere de inimă să își asume o nouă identitate și merge sub acoperire la Point Blanc pentru a descoperi ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Internatul Point Blanc, o școală exclusivistă pentru tinerii bogați și rebeli, aflat undeva pe culmile Alpilor, este condus de sinistrul personaj, Dr. Gref și mâna sa dreaptă, Eva Stellenbosch, interpretată în serial de Ana Ularu. Aici, pe măsură ce Alex cercetează mai atent, descoperă că studenții sunt de fapt subiecții unui plan cel puțin tulburător, pe care va trebui să-l oprească, cu orice preț.

Concurs | Trimite-ne kitul tău de spion

Alex Rider este adolescentul devenit spion fără voie, care a cucerit întreaga lume. Însă nu poate reuși fără aliații săi! Alătură-te și tu misiunii și postează în evenimentul de pe Facebook o poză cu kit-ul tău de spion.

Poți câștiga zilnic, timp de o lună, prin tragere la sorți, unul dintre cele 30 de premii:

  • 10 backpacks Alex Rider
  • 10 tricouri Alex Rider
  • 10 cărți Alex Rider

La final, toți participanții au o șansă de a câștiga premiul cel mare: 1 pennyboard.

Alex nu a ales întâmplător să își caute spioni aliați printre cititorii @British!

Serialul Alex Rider

Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, are premiera în România pe 6 octombrie, și va fi difuzat în fiecare marți seara, de la ora 23.00, la AXN.   

Bazat pe volumul „Point Blanc”, cea de-a doua carte din seria Alex Rider scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, Alex Rider a fost filmat în Marea Britanie și România. Unele dintre cele mai spectaculoase și pline de adrenalină scene de la internatul Point Blanc au fost filmate în Munții Bucegi. 

Otto Farrant (The White Queen, Mrs. Wilson) îl interpretează pe tânărul Alex Rider, care devine spion fără voie, Brenock O’Connor (Game of Thrones, Living the Dream) este Tom Harris, cel mai bun prieten al lui Alex. Cunoscuta actriță Ana Ularu va interpreta personajul Eva Stellenbosch, Decanul Point Blanc, poate cea mai mare amenințare pentru Alex Rider. Eva este nu doar un psiholog genial, ci și o expertă în a scoate la lumină cele mai ascunse dorințe și secrete. 

Resurse la biblioteca din București

Cărțile lui Anthony Horowitz din seria Alex Rider, precum și alte romane și lucrări ale sale, te așteaptă la biblioteca British Council din București. Până pe 25 octombrie, dacă ești elev sau student, beneficiezi de un discount de 25% pentru orice abonament la biblioteca noastră. Vei avea acces la peste 14.000 de resurse în limba engleză pentru 1 an.

Cărțile Alex Rider de Anthony Horowitz

Singurul spion adolescent din lume trebuie să îi păcălească pe cei mai ingenioși teroriști în seria de cărți plină de acțiune, Alex Rider, de Anthony Horowitz. Un bestseller New York Times, volumele Alex Rider sunt perfecte pentru tinerii fani James Bond. 13 cărți au fost publicate până în acest moment, prima în 2000 și ultima anul acesta.

Anthony Horowitz, este unul dintre cei mai de succes autori britanici, iar pe lângă literatură, acesta scrie scenarii de filme și seriale, dar și piese de teatru sau articole în publicații de renume. 

A scris peste 40 de cărți, inclusiv cea mai vândută serie cu spioni pentru adolescenți, Alex Rider. Anthony este de asemenea un apreciat scriitor pentru adulți fiind ales de către Conan Doyle Estate și Orion Books să scrie două noi romane din seria Sherlock Holmes. Mai mult, a fost însărcinat de Ian Fleming Estate să scrie romanul James Bond Trigger Mortis. 

Este responsabil pentru crearea și scenariul unuia dintre cele mai îndrăgite și de succes seriale de televiziune din Marea Britanie, producând primele șapte episoade din Midsomer Murders. Este scriitorul și creatorul seriei dramatice premiate Foyle's War, care a fost câștigătorul premiului Lew Grade Audience pentru BAFTA. DCS Foyle a fost votat serialul detectivul preferat în 2011. 

Alex Rider la biblioteca din București

Cărțile lui Anthony Horowitz din seria Alex Rider, precum și alte romane și lucrări ale sale, te așteaptă la biblioteca British Council din București. Până pe 25 octombrie, dacă ești elev sau student, beneficiezi de un discount de 25% pentru orice abonament la biblioteca noastră. Vei avea acces la peste 14.000 de resurse în limba engleză pentru 1 an.