Miss Goth Halloween Party @British
Date
miercuri, 31 octombrie 2018 -
De 20:00 până 22:00

Nicio noapte din an nu este mai interesantă decât Halloween, noaptea în care te întâlnești cu cele mai înspăimântătoare personaje și iei parte la un festin de groază sau la competiții terifiante!

Editura Corint și biblioteca @British bin București vă invită la cea mai înfricoșătoare petrecere literară din oraș! Costumați în monștri, prințese sau supereroi, vă așteptăm la bibliotecă miercuri, de la ora 20.00, când vom pătrunde împreună în lumea Domnișoarei Goth! Vă așteptăm să sărbătorim seria minunată imaginată de Chris Riddell și să ne bucurăm de o mulțime de surprize, printre care și intervenția pe Skype a autorului însuși.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8-11 ani și se va desfășura atât în limba română, cât și în engleză.

Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un mail pe rsvpevents@britishcouncil.ro, în care să menționați numele și vârsta copilului. Participarea este gratuită, iar înscrierea se face în limita locurilor disponibile, conform principiului primul venit - primul servit. 

Petrecerea de Halloween este realizată cu sprijinul partenerilor noștri de la Da Vinci și Sloop