Ilustrație cu case de pe Aleea Tor din cărțile Harry Potter, cu textul Harry Potter Book Night 2021 și logo-urile editurii Arthur și ale partenerilor.
Date
De vineri, 05 februarie 2021 până vineri, 26 februarie 2021

Bun venit pe Aleea Tor!

Dedicăm luna februarie magiei de la Hogwarts și te invităm să ni te alături în descoperirea celor mai interesante obiecte magice. Dacă anul trecut îți dădeam întâlnire la sediul bibliotecii British Council Romania, de data aceasta am pus la cale un concurs de ilustrație pentru toți copiii mici și mari, parte din seria de evenimente care sărbătoresc Harry Potter Book Night anul acesta - o inițiativă a prietenilor noștri de la editura Arthur. 

Tu ce ți-ai lua din prăvăliile din Aleea Tor?  

Aleea Tor este cunoscută pentru prăvăliile sale unice dedicate celor mai iscusiți vrăjitori. Ce crezi că ți-ai lua odată ce ai ajuns în acest univers magic? Dă-ți frâu liber imaginației și câștigă unul din premiile noastre! 

Cum participi la concurs? 

Desenează unul dintre obiectele sau animalele fantastice pe care le-ai dori din prăvăliile de pe aleea vrăjită și trimite-ne o fotografie a creației tale pe adresa rsvpevents@britishcouncil.ro până pe 26 februarie 2021

Nu uita să menționezi:

  • numele autorului/autoarei lucrării
  • vârsta
  • detaliile de contact 

Cine poate participa? 

Oricine! Noi credem că magia și creativitatea pot fi găsite în fiecare dintre noi și așteptăm ilustrații de la fiecare dintre voi. 

Lucrările vor fi evaluate de către un juriu independent pentru toate cele 5 categorii de vârstă (0-6 ani; 7-11 ani; 12-15 ani; 16-18 ani și adulți peste 18 ani) 

Criteriile de evaluare sunt: 

  • Încadrarea în tematica propusă (20 puncte) 
  • Originalitate (50 puncte) 
  • Reprezentare artistică - tehnică, încadrare spațială, armonie cromatică etc (30 puncte) 

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 martie 2021. Illustrațiile câștigătoare, precum și autorii lor vor fi promovați pe site-ul British Council și al partenerilor, precum și pe pagina noastră de Facebook. 

Deși încurajăm ilustrarea unor obiecte ori animale fantastice cât mai diverse, ne rezervăm dreptul de a elimina din concurs lucrările care nu se încadrează în tematica propusă și/sau contravin politicii noastre privind diversitatea, incluziunea și egalitatea de șanse.  

Alohomora!