Fotografia autoarei Krystal Sutherland cu logo-urile Storia si British Council si titlul "Q&A cu Krystal Sutherland"
Date
marți, 15 septembrie 2020 -
De 19:00 până 21:00
Locație
Facebook Live

Ne-a frânt de două ori inima. Ne-a transformat temerile în provocări. Și ne-a învățat cum să zâmbim chiar și în momentele în care schimbarea devine înfricoșătoare, un obstacol (aparent) imposibil de înlăturat. Numele „vinovatei” este Krystal Sutherland, autoarea romanelor „Inimi chimice” și „O listă semidefinitivă a celor mai îngrozitoare coșmaruri”, iar pe 15 septembrie, de la ora 19.00, te așteaptă la o sesiune specială de Q&A live, pe paginile de Facebook British Council Romania și Storia Books.

Află mai multe despre eveniment.

Evenimentul este organizat de editura Storia Books în parteneriat cu biblioteca British Council. Gazda va fi Irina Stoica, booktuber și traducătoarea romanului „O listă semidefinitivă a celor mai îngrozitoare coșmaruri”.

Despre Krystal Sutherland

Krystal Sutherland s-a născut și a crescut în Townsville, Australia, unde iarna nu a venit niciodată. A locuit în Sidney, unde a condus revista studențească a universității la care a studiat, în Amsterdam, unde a fost corespondent străin, și în Hong Kong. Krystal a făcut un stagiu de pregătire la Bloomsbury Publishing și a fost nominalizată pentru premiul Queensland Young Writers Award. Nu are animale de casă și nici copii, însă îi place să dea nume obiectelor neînsuflețite: în Olanda a avut o bicicletă numită Kim Kardashian și un velociraptor mic, gonflabil, pe nume Herbert. Pe lângă "Inimi chimice", romanul său de debut, Krystal Sutherland a mai publicat "O listă semidefinitivă a celor mai îngrozitoare coșmaruri".