Date
luni, 19 octombrie 2015 -
De 18:30 până 20:00
Locație
Biblioteca British Council, Bucureşti

Cărțile sunt făcute să fie citite, dar cum ar fi să poți să și vorbești cu un personaj adevărat? Din această dorință s-a născut ideea de Living Library, un concept ce presupune ca cititorul să “împrumute” nu un volum, ci o persoană.

De cele mai multe ori ne uităm la personajele fictive cu admirație, uitând că există printre noi oameni ale căror vieți depășesc cu mult imaginația oricărui autor.

Tocmai de aceea, biblioteca @British din București organizează luni, 19 octombrie, de la 18:30, o astfel de întâlnire. Personajele din cărți care străbat lumea sunt printre cele mai îndrăgite, dar artista Cristina Loredana Koszti a reușit să facă aceste lucruri în viața reală.

Vino să o cunoști, să îi pui întrebările pe care ai vrut mereu să le pui marilor exploratori din romane și să afli mai multe despre experiența ei în cele mai exotice locuri din lume.

Evenimentul, ce se va desfășura în limba engleză, este destinat copiilor cu vârste între 9 și 15 ani.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate și se ocupă pe principiul primul venit, primul servit. Pentru confirmarea participării, te rugăm să ne scrii pe contact@britishcouncil.ro.