Biblioteca British Council Iaşi
Date
De sâmbătă, 01 martie 2014 - 00:00 până sâmbătă, 08 martie 2014 - 00:00
Locație
Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi

Vino la biblioteca British Council din orașul tău în perioada 1-8 martie și vei primi un discount de 30% la orice tip de abonament.

Reaprinde-ți pasiunea pentru lectură cu ofertele și surprizele care te așteaptă în luna martie la bibliotecile British Council din București, Cluj-Napoca și Iași. Devino membru sau reînnoieşte-ţi abonamentul şi bucură-te de ofertele noastre de mai jos.

Oferta bibliotecilor din București și Iași

Primăvara nu discriminează! În perioada 1-8 martie, fie că ești deja client al bibliotecii sau îți dorești să devii unul, te vei bucura de un discount de 30% la orice tip de abonament la bibliotecile noastre din Bucureşti şi Iaşi.

În plus, poți să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou inspirat. Înscrie-te la bibliotecă sau reînnoieşte-ţi abonamentul în perioada 1-8 martie şi vei primi un abonament gratuit de o lună pentru a-l oferi cadou unei persoane dragi.

Oferta bibliotecii din Cluj-Napoca

În săptămâna 1-8 martie, cu ocazia zilelor speciale dedicate femeii, răsplătim doamnele şi domnişoarele interesate de cultura britanică cu o reducere de 30% la orice abonament nou sau reînnoit la biblioteca noastră din Cluj-Napoca.