Crafting Futures
Date
De vineri, 24 mai 2019 - 19:00 până joi, 15 august 2019 - 23:59

Crafting Futures este o iniţiativă British Council de a sprijini viitorul meşteşugurilor din jurul globului. Programul încurajează dezvoltarea economică, socială şi culturală prin acces şi educaţie. 

Prin colaborări interaţionale, Crafting Futures crează noi reţele şi oportunităţi for schimburi de cunoştinţe între UK şi alte ţări din jurul globului. Programul sprijină cercetarea şi educaţia în meşteşuguri, asigurând că proiectele noastre sunt relevante şi calitatea practicilor creative e prezervată şi continua să se dezvolte. Crafting Futures oferă designerilor şi artizanilor acces la informaţie şi expertiză, noi pieţe şi noi audienţe, cu scopul de a creşte aprecierea pentru meştesug şi de a continua transferul de cunoştinţe către generaţii viitoare. 

Parteneriatele sunt centrale modelului şi rezultatelor programului care îşi propune să creeze colaborări internaţionale pentru a sprijini viitorul meşteşugurilor şi să se adreseze problemelor globale ale sectorului. Lucrăm cu o reţea de parteneri britanici pe care îi conectăm cu organizaţii omoloage sau complementare pentru construirea şi implementarea de proiecte. 

Crafting Futures în România

Ca un prim pas spre implementarea programului în România şi din dorinţa de a oferi oportunităţi transparent potenţialilor parteneri, lansăm un apel către organizaţii care sunt interesate de programul Crafting Futures şi care ne pot fi parteneri în implementare. Mai multe informaţii aici. 

E important ca proiectele din cadrul Crafting Futures să fie informate despre interesele şi nevoile locale, aşa că vă invităm să ne spuneţi care sunt acestea completând formularul de la www.surveymonkey.com/r/CraftingFutures.

Link-uri utile