Date
luni, 26 noiembrie 2018 -
De 18:00 până 19:00
Locație
Biblioteca British Council, Bucureşti

Luni, pe 26 noiembrie, de la ora 18:00, îi invităm pe copii la lansarea primului volum din seria Cogheart, Inimă cu cheiță, de Peter Bunzl. Lansarea va avea loc în prezența autorului însuși, iar cei mici vor avea ocazia să intre în universul magic gândit de autor, să afle cum se scrie o poveste și să ia autografe de la unul dintre cei mai bine cotați autori britanici pentru cărți pentru copii!

Evenimentul, realizat în parteneriat cu editura Corint Junior, are loc în limba engleză și se adresează copiilor cu vârste între 8-13 ani. Dacă doriți ca cel mic să participe, ne puteți trimite un e-mail pe rsvpevents@britishcouncil.ro, în care să menționați numele și vârsta copilului. 

Află mai multe despre carte

„Inimă cu cheiță”, sau „Cogheart”, titlul ediției originale în limba engleză, primul volum al unei trilogii care se bucură de un remarcabil succes peste tot în lume, s-a aflat pe lista scurtă a numeroase premii literare, câștigând, între altele, Awesome Book Award 2018. 

„O poveste steampunk în care se întrepătrund ambiția, urmăririle palpitante și răzbunarea.” — The Guardian 

Viața lui Lily este în mare pericol. Tatăl ei a dispărut fără urmă, iar din întuneric o pândesc niște oameni cu ochi de argint. Ce ar vrea de la ea? Lily și prietenii ei—Robert, fiul unui ceasornicar, și Malkin, vulpea mecanică a familiei sale—sunt aruncați într-o lume sumbră și amenințătoare. 

Foarte curând, Lily își dă seama că tocmai persoanele care îi sunt dragi i-ar putea sfâșia inima...Crima, haosul și misterele abundă în această captivantă aventură din epoca victoriană. 

Din seria de aventuri „Cogheart”, mai fac parte „Moonlocket” și „Skycircus”, pe care cititorii români le vor găsi în librării traduse și publicate de editura Corint Junior. 

Află mai multe despre autor

Peter Bunzl a crescut într-un cartier din sudul Londrei, într-o casă cu arhitectură sofisticată construită în epoca victoriană, alături de sora sa, de tatăl său, negustor de antichități, și de mama sa, artistă. Și alături de trei pisici și de doi câini. 

Este creator de filme de animație, laureat cu premiul BAFTA, scriitor și regizor de film. 

Mai multe informații despre autor puteți afla vizitând site-ul www.peterbunzl.com sau contul de Twitter @peterbunzl.