Scoala pentru Democratie
Date
miercuri, 01 iulie 2015 - 00:00
Locație
Sinaia

Predai cultura civică sau istoria la gimnaziu sau liceu? Participă la un training gratuit, Şcoala pentru Democraţie, organizat în perioada 31 august - 4 septembrie 2015, la Sinaia.

Şcoala pentru Democraţie este un program care îşi propune să selecteze 18 profesori entuziaşti şi interesaţi să îşi extindă orizontul de cunoştinţe privind democraţia, buna guvernare, funcţionarea statului de drept şi cetăţenia activă.

Participanţii vor porni într-o călătorie de cunoaştere, la capătul căreia vor avea clarificate conceptele de bază din aceste domenii, vor învăţa de la experţi noi metode de predare inspirate din educaţia non-formală, vor deveni autorii unui Ghid de Metode care va putea fi folosit de orice cadru didactic interesat să prezinte elevilor noţiuni legate de statul de drept şi vor realiza proiecte civice în beneficiul şcolii şi al comunităţii de elevi cu care interacţionează.

Cum aplici

Pentru a participa, te rugăm să trimiţi dosarul de candidatură până la 1 iulie. Formularul de aplicaţie şi detalii despre procedura de înscriere sunt disponibile pe site-ul Expert Forum.
Participanții selectați vor fi anunțati în data de 27 iulie.

Pentru detalii suplimentare, contactează pe Septimius Pârvu, Coordonator proiect, Expert Forum, pe adresa septimius.parvu@expertforum.ro.

Şcoala pentru Democraţie este un program al Expert Forum implementat în parteneriat cu British Council şi susținut financiar de Fundaţia Konrad Adenauer.

Pentru detalii și înscrieri, accesează