Date
De duminică, 10 noiembrie 2019 - 16:00 până duminică, 21 iunie 2020 - 19:00

Sezonul Royal Opera House 2019/20 cuprinde 13 producții de clasă mondială difuzate pe parcursul anului în 1.500 de cinematografe din 53 de țări. Printre cinematografele care vor difuza cele 13 producții se numără și Happy Cinema București din Liberty Center.

Noul sezon vine cu cinci producții noi, trei premiere mondiale și alte șase producții de marcă care aduc publicul din București mai aproape de un spectacol de operă sau balet de pe faimoasa scenă Covent Garden din Londra. Fiecare transmisiune include și interviuri în excusivitate și momente din culise, precum și close-up-uri cu interpreții. 

Sezonul Royal Opera House continuă cu Concerto/Enigma Variations/Raymonda Act III

Duminică, pe 10 noiembrie, de la ora 16.00 vă invităm la Royal Ballet - Concerto/Enigma Variations/Raymonda Act III la Happy Cinema București.

Program este un mix de balet care arată versatilitatea Royal Ballet, de la clasicele lucrări ale lui Marius Petipa la coregrafii care au propulsat baletul britanic pe scenele lumii întregi. Raymonda Act III este balet clasic rusesc concentrat într-un singur act, plin de strălucire și tehnică precisă, în timp ce Enigma Variations a lui Ashton este balet britanic pur – de la muzica lui Elgar, costumele de epocă de Julia Trevelyan Oman și până la stilul specific a lui Ashton. Concerto, de MacMillan, este o fuziune de balet clasic cu o tematică contemporană și completează un program care prezintă amploarea istoriei Royal Ballet.

Calendarul sezonului 2019/20 Royal Opera House:

Bilete

Biletele costă 49 de lei dacă se achiziţionează de la cinematograf sau 39 de lei online pe site-ul Happy Cinema. Acestea pot fi achiziţionate online prin Cinemagia, eventim și iabilet.ro sau direct de la cinematograf.

Locaţie: HAPPYCINEMA® București se află în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piața Unirii, pe Șoseaua Progresului 151-171.

Află mai multe