Date
De duminică, 15 decembrie 2019 - 16:00 până duminică, 21 iunie 2020 - 19:00

Sezonul Royal Opera House 2019/20 cuprinde 13 producții de clasă mondială difuzate pe parcursul anului în 1.500 de cinematografe din 53 de țări. Printre cinematografele care vor difuza cele 13 producții se numără și Happy Cinema București din Liberty Center.

Noul sezon vine cu cinci producții noi, trei premiere mondiale și alte șase producții de marcă care aduc publicul din București mai aproape de un spectacol de operă sau balet de pe faimoasa scenă Covent Garden din Londra. Fiecare transmisiune include și interviuri în excusivitate și momente din culise, precum și close-up-uri cu interpreții. 

Sezonul Royal Opera House continuă cu COPPÉLIA 

Duminică, pe 15 decembrie, de la ora 16.00 vă invităm la Royal Ballet - COPPÉLIA  la Happy Cinema București.

Coppélia, un clasic din repertoriul The Royal Ballet, revine într-o versiune fermecătoare și amuzantă cu coregrafia semnată de Ninette de Valois. Coppélia prezintă o poveste de dragoste, plină de năzbâtii și păpuși mecanice. Coregrafia complexă are ca fundal muzica lui Delibes și arată precizia tehnică și umorul sincronizării întregii Companii. Design-ul realizat de Osbert Lancaster aduce la viață o lume ca o carte de colorat în acest deliciu vizual de Crăciun, potrivit pentru întreaga familie.

Coregrafie - Ninette de Valois după Lev Ivanov și Enrico Cecchetti

Calendarul sezonului 2019/20 Royal Opera House:

Bilete

Biletele costă 49 de lei dacă se achiziţionează de la cinematograf sau 39 de lei online pe site-ul Happy Cinema. Acestea pot fi achiziţionate online prin Cinemagia, eventim și iabilet.ro sau direct de la cinematograf.

Locaţie: HAPPYCINEMA® București se află în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piața Unirii, pe Șoseaua Progresului 151-171.

Află mai multe