Ziua Europeana a Limbilor
Ziua Europeana a Limbilor
Date
sâmbătă, 27 septembrie 2014 - 00:00
Locație
Café Verona (în incinta Librăriei Cărtureşti)

De Ziua Europeană a Limbilor vă invităm să participați la lecții demonstrative de limba engleză, jocuri și concursuri lingvistice!

Membrii Clusterului EUNIC București (Rețeaua Europeană a Institutelor Culturale Naționale) împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România vă invită la sărbătoarea Zilei Europene a Limbilor la București, sâmbătă, 27 septembrie, începând cu ora 11:00 și până la ora 17:00, la Librăria Cărturești și Grădina Verona.

Organizatorii propun mini-lecții demonstrative de 11 limbi europene, atât pentru adulți (în ceainăria din incinta librăriei), cât și pentru copii (în mansardă). Accesul este liber și se face în limita locurilor disponibile, fără înscriere prealabilă.

Program mini-lecţii de engleză:

  • 12:00 - 12:30 (Ceainărie - cursuri pentru adulţi)
  • 13:00 - 13:30 (Mansardă - cursuri pentru copii)

Grădina Verona va găzdui standurile organizatorilor, unde publicul este invitat să participe la jocuri lingvistice, concursuri și să descopere bogăția culturală a spațiului european. Cei care vor trece pe la toate standurile și vor participa la activitățile propuse vor avea posibilitatea să câștige premii atractive constând în cărți, dicționare, ghiduri turistice sau de conversație, CD-uri și multe alte surprize. 

Despre Ziua Europeană a Limbilor la București

La inițiativa Consiliului Europei, Ziua Europeană a Limbilor este celebrată în fiecare an în data de 26 septembrie, începând cu 2001.

Ziua Europeană a Limbilor la București este un proiect al clusterului EUNIC București, coordonat în 2014 de Delegația Valonia-Bruxelles, și organizat de: Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc, Goethe-Institut, Fundația Culturală Greacă, Institutul Italian de Cultură, British Council, Institutul Polonez, Institutul Cultural Român, Institutul Cervantes, Institutul Francez, Institutul Balassi - Institutul Maghiar din București, Delegaţia Valonia-Bruxelles și Reprezentanța Comisiei Europene în România. 

Partenerii evenimentului sunt Cărturești și Grădina Verona.

Consultă programul complet