Making the most of online tools
Date
De vineri, 27 martie 2020 - 13:00 până luni, 30 martie 2020 - 16:30

Tranziția către predarea online a venit rapid și cu multe semne de întrebare. Vă invităm așadar la un seminar online menit să facă acest proces cât mai simplu și accesibil pentru comunitatea English for the Community.

Making the most of online tools

Seminarul online "Making the most of online tools" condus de Teodora Naiba este destinat profesorilor din toate TAG-urile English for the Community, și prezintă instrumente online testate care vă pot ajuta să adaptați conținutul pentru o predare la distanță eficientă, cu implicarea activă a elevilor, precum și platforme de învățare recomandate, resurse utile, exemple practice și sfaturi. 

Puteți participa la oricare dintre cele două sesiuni ale seminarului:

  • Making the most of online tools, vineri 27 martie, 13.00 - 14.30 (link acces)
  • Making the mos of online tools, luni 30 martie, 15.00 - 16.30 (link acces)

Seminarul se va desfășura prin platforma Zoom, și poate fi accesat de pe orice dispozitiv (computer, laptop, telefon sau tabletă). Puteți descărca de mai jos un scurt ghid de folosire pentru plaftorma Zoom. 

Trainer

County Trainer Teodora Naiba

Teodora Naiba

County Trainer (Neamț)

Teodora predă engleza în Cluj-Napoca de aproape 18 ani, iar în ultimii 13 a lucrat și ca trainer pentru profesori pentru British Council. De asemenea, acum șapte ani a început să lucreze și ca moderator online și îi face foarte mare plăcere să lucreze cu profesori din întreaga lume, atât față-în-față, cât și online. Îi plac jocurile și călătoriile.

Tag icon
English for the Community
Category icon
English for the Community