Study UK Exhibition
Date
sâmbătă, 17 noiembrie 2018 -
De 10:00 până 17:00

De la universități de top la o abordare inovativă a predării de către profesori recunoscuți la nivel mondial, Marea Britanie are toate ingredientele pentru a te putea ajuta să-ți atingi potențialul maxim.

Dacă vrei să afli mai multe despre programele de studiu în Marea Britanie, vino la Study UK Exhibition pe 17 Noiembrie la Hotel Sheraton și intră în legătură directă cu universități britanice și absolvenți de top. 

O serie de prezentări și workshopuri gratuite susținute de reprezentanți ai universităților, alumni și specialiști în educație din Marea Britanie și România îți vor oferi o perspectivă fără precedent asupra experienței de student internațional, iar mini-târgul din cadrul evenimentului îți dă ocazia să discuți direct cu universități britanice despre planurile tale și să înveți:

  • să pregătești o aplicație UCAS (Universities and Colleges Admissions Service)
  • să accesezi împrumutul guvernamental disponibil pentru studenții din UE
  • să pregătești un portofoliu de lucrări pentru programele de studiu în domeniul artelor

La standul British Council vei primi informații actualizate și sfaturi despre examenul IELTS recunoscut de majoritatea universităților din Marea Britanie.

Programul Study UK Exhibition

Study UK Exhibition va avea loc pe 17 noiembrie, într 10.00 și 17.00, la Hotel Sheraton în București (Calea Dorobanților 5-7 - zona Piața Romană).

Programul evenimentului include prezentări și workshop-uri gratuite, precum și un mini-târg de studii pe parcursul întregii zile.

Vezi programul complet și detaliile evenimentului.

Înscrie-te gratuit

Intrarea este liberă, dar va trebui sa te înscrii online.

Înscrie-te online la Study UK Exhibition.

Viitorul studiilor în Marea Britanie

Pentru studenții din UE, beneficiile studiilor în Marea Britanie rămân neschimbate și după Brexit. Taxele rămân reduse, iar oportunitățile de finanțare - aceleași ca până acum. Află mai multe despre studiile în Marea Britanie din anul academic 2019-2020.   

Evenimentul Study UK Exhibition este organizat de British Council cu sprijinul partenerilor: Ambasada Marii Britanii, Camera de Comerț Româno - Britanică, Fischer International, Liga Studenților Români din Străinătate și Revista Cariere