Certificate

Dacă ai promovat examenul, certificatul îți va fi trimis la British Council după aproximativ șapte - nouă săptămâni (pentru examene paper based), respectiv cinci - șase săptămâni (pentru examene computer based) de la data examenului. Vei primi un e-mail de notificare a rezultatului, care te va informa cu privire la data și locul de unde îți vei putea ridica certificatul.
Dacă te-ai înscris prin intermediul unui centru de pregătire, certificatul va fi trimis la școală. 
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că certificatul dumneavoastră poate fi eliberat cu întârziere de către Cambridge English, din motive care nu țin de British Council.

Alte servicii

Ne poți solicita expedierea certificatului prin curier. Trebuie doar să ne trimiți Cererea de Expediere din secțiunea Descărcări de mai jos. British Council nu își asumă răspunderea pentru pierderea sau deteriorarea certificatului în timpul expedierii.

Ridicarea certificatului

Dacă dorești să ridice altcineva certificatul în numele tău, este nevoie să completezi Cererea de Împuternicire din secțiunea Descărcări de mai jos. Atunci când dorește să îți ridice certificatul, persoana împuternicită trebuie să prezinte cererea împreună cu o copie a unui act de identitate al tău.

Te rugăm să ai în vedere faptul că certificatele nu se pot ridica mai târziu de doi ani de la emiterea lor. Aceasta normă este în conformitate cu legea protecției datelor cu caracter personal din Marea Britanie. 

Corectarea numelui și înlocuirea certificatului

Corectarea numelui tipărit pe certificat și înlocuirea acestuia sunt gratuite, în condițiile în care ne sunt solicitate la mai puțin de șase luni de la data examenului. Dacă acest serviciu ne este solicitat după termenul de șase luni taxa este de 360 RON. Pentru înlocuire este nevoie să trimiți certificatul original și o copie a unui act de identitate la sediul British Council.
Numele de pe certificat nu mai poate fi corectat dacă au trecut mai mult de doi ani de la data examenului.

Certificatul nu mai poate fi înlocuit dacă a fost pierdut sau avariat, indiferent de data când a fost susținut examenul. În acest caz, poți solicita un document numit Certifying Statement of Results pentru eliberarea acestuia, completând cererea din secțiunea Descărcări de mai jos.
Eliberarea unui Certifying Statement of Results costă 650 RON. 

Te rugăm să ne contactezi pentru a solicita oricare din serviciile de mai sus.