Poți găsi mai jos informații despre cursul de engleză al copilului tău în anul academic 2021-2022.

Când au loc cursurile de limba engleză pentru copii în anul academic 2021-2022?

Cursurile de limba engleză din anul academic 2021 - 2022 se desfășoară în perioada 13 septembrie 2021 - 13 iunie 2022.

În cadrul acestui an academic sunt incluse următoarele vacanțe*:

 • 25 - 30 octombrie (când vor avea loc întâlnirile cu părinții)
 • 29 noiembrie - 1 Decembrie
 • 23 decembrie - 9 ianuarie
 • 31 ianuarie - 6 februarie
 • 18 - 25 aprilie

* Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste perioade în funcție de eventualele schimbări ulterioare din sistemul de învățământ de stat și necesitățile academice ale centrului nostru.

Cum se desfășoară cursurile de limba engleză?

În anul academic 2021 - 2022 vom oferi atât cursuri față-în-față, la sediile British Council din București, cât și cursuri online. Astfel, la momentul înscrierii, vei putea alege forma de predare pentru copilul tău. 

Menționăm că pentru nivelul Learning Time with Timmy 1 și Primary Plus 6 oferim exclusiv cursuri față-în-față.

Care sunt nivelurile cursurilor de limba engleză pe care le oferiți?

Ne propunem să le oferim cursanților un program de învățare a limbii engleze bine structurat, astfel încât fiecare dintre ei să își atingă potențialul maxim într-un mediu stimulant, productiv și sigur. Poți găsi detalii complete despre cum funcționează nivelurile noastre pentru copii și adolescenți.

Care este taxa de înscriere?

Taxa de înscriere depinde de nivelul recomandat pentru copilul tău. Taxa de înscriere poate fi achitată în tranșe, conform detaliilor de aici.

Ce reduceri sunt disponibile?

*Oferim o reducere de 150 lei (Learning Time with Timmy/ Primary Infants 1&2)  si respectiv 200 lei (Primary Infants 3 / Primary Plus / Lower Secondary/ Upper Secondary) pentru cursanții ce au făcut un curs cu noi în anul academic 2020 - 2021 . Reducerea se va acorda la plata ultimei tranșe.

** Oferim o reducere de 100 lei pentru al doilea copil (frate / soră), înscris la un curs în același an academic. Reducerea se va acorda la plata ultimei tranșe.

Orar an academic 2021-2022

Orarul exact îți va fi confirmat numai la momentul înscrierii. 

Descoperă opțiunile de orar pentru Learning Time with Timmy (3-5 ani).

Descoperă opțiunile de orar pentru Primary Plus Infants (6-7 ani).

Descoperă opțiunile de orar pentru Primary Plus (8-10 ani). 

Descoperă opțiunile de orar pentru Lower Secondary(11-14 ani).  

Descoperă opțiunile de orar pentru Upper Secondary (14-18 ani).

Cum pot face înscrierea copilului meu?

Efectuează mai întâi o rezervare la contact@britishcouncil.ro sau telefonic la 0213079600 (09:00-17:00, luni-vineri), menționând numele copilului, numărul său de cursant și opțiunea de orar preferată, dintre cele disponibile. Vei putea achita ulterior astfel:

 • Printr-un link de plată și activarea serviciului direct debit pentru tranșele ulterioare, sau
 • Prin transfer bancar

Dacă preferi să efectuezi înscrierea la sediul nostru din Calea Dorobanților 14 și să achiți în numerar sau card, te rugăm să programezi o vizită la https://bookeo.com/programari. Pentru a respecta măsurile de distanțare socială, numărul de programări este limitat.

Pot primi o factură pentru taxa achitată?

Desigur, emitem facturi la cerere. Pentru a emite o factură, te rugăm să ne scrii la contact@britishcouncil.ro, cu detalii despre numele copilului tău și numărul său de cursant, precum și cu detaliile de facturare.

Cine va fi profesorul care va preda la cursul copilului meu?

Profesorii vor fi alocați grupelor abia la începutul anului academic, prin urmare îți vom putea furniza aceste detalii înainte de începerea cursului, în septembrie.

Este posibil un transfer la o altă variantă de orar, după ce am efectuat înscrierea?

Sigur, putem efectua transferuri la alte variante de orar, în funcție de disponibilitatea locurilor la momentul solicitării. În cazul în care dorești un transfer, te rugăm să ne scrii la contact@britishcouncil.ro, sau să ne suni la 0213079600 (09:00-17:00, luni-vineri), menționând numele copilului, numărul său de cursant și opțiunea de orar la care dorești transferul. Acesta va fi confirmat în limita locurilor.

Care este numărul maxim de locuri într-o grupă?

Numărul de locuri depinde de nivelul la care este înscris copilul tău, precum și de forma de predare, la sediu sau online.

Astfel, pentru cursurile de la sediu, numărul de locuri într-o grupă este:

 • Learning Time with Timmy 1: 10
 • Learning Time with Timmy  2 & 3: 12
 • Primary Infants: 14
 • Primary Plus, Lower și Upper Secondary: 16

Pentru cursurile online numărul maxim de locuri într-o grupă este 12, indiferent de nivel.

Care este suportul de curs?

Suportul de curs pentru Primary Infants si Primary Plus este asigurat de către British Council și este inclus în taxa de curs *. Copiii vor primi suportul de curs în clasă, la începutul anului academic. Dacă ai optat pentru un curs care se desfășoară online, îl vei putea ridica de la sediul nostru din Calea Dorobanților nr. 14.

Pentru Lower Secondary și Upper Secondary suportul de curs va fi disponibil în format electronic în platforma de curs.

*Copiii înscriși la nivelul Upper Secondary C2 vor avea ca suport de curs un manual, care se cumpără separat. Vei primi detalii despre acesta înainte de începerea anului academic.

Vor ramane cursurile față în față pe tot parcusul anului academic ?

Vom încerca ca și până acum sa mentinem predarea cursurilor cu prezenta fizica, insa in concordanta cu reglementarile locale si regionale in context pandemic. Ne rezervam dreptul de a trece la predare online de-a lungul anului conform normele mentionate anterior.

Vezi și