Copiii la această vârstă beneficiază de pe urma programului bine stabilit la lecții și sunt capabili să se concentreze perioade mai lungi într-un mediu academic. Elevii încă mai dezvoltă concepte, precum și nivelul de alfabetizare și abilitatea de a recunoaște cifrele în prima lor limbă, iar conținutul atent selectat al cursului nostru de limba engleză vine în întâmpinarea acestor aspecte.

Cursanții la această vârstă fragedă nu pot progresa de la nivel la nivel într-o manieră liniară, doarece sunt luate în considerare și alte calități, precum abilitățile de citire și scriere.

Cursurile noastre pentru copii

Elevii de la cursurile noastre pentru copii:

  • studiază subiecte de interes pentru ei și fac legătura dintre acestea și propriile lor experiențe;
  • își dezvoltă încrederea și interesul în ceea ce privește limba engleză;
  • învață și exersează o gamă largă de funcții lingvistice;
  • sunt expuși la limbajul natural prin activități care le oferă un motiv real de a comunica în situații familiare și importante;
  • își îmbogățesc cunoștințele despre lume;
  • își dezvoltă abilități de gândire și de rezolvare a problemelor și învață să se poarte conform unui sistem universal de valori și de comportament.

Ce va învăța copilul meu?

În funcție de nivelul lor, elevii de la un curs tipic vor învăța să se prezinte, să urmeze instrucțiuni verbale, să scrie o carte poștală și să ceară lucruri în mod politicos. Vor utiliza limba engleză pentru a studia subiecte interesante și relevante, precum călătoriile în lume și denumirile animalelor.

Vezi și