Atinge-ţi potenţialul în predarea limbii engleze

În calitate de experţi de talie internațională în domeniu, suntem pasionați de limba engleză şi îi apreciem pe cei care o predau.

Cu ajutorul cursurilor noastre de formare pentru profesori, a recomandărilor profesioniștilor cu experiență, precum și prin împărtășirea unor idei de predare și cu ajutorul materialelor și al rețelelor profesionale, te putem ajuta să devii un profesor de limba engleză mai eficient.

Prin urmare, indiferent dacă ești vorbitor nativ de limbă engleză sau nu, îți oferim o varietate de cursuri de formare profesională care să te ajute să progresezi la toate nivelurile carierei tale.

Am creat cea mai mare platformă de materiale didactice online, unde poți accesa gratuit resurse pe care să le folosești la ore. De asemenea, platforma online LearnEnglish pune la dispoziția profesorilor și a elevilor mii de instrumente gratuite de învăţare a limbii engleze.

Poţi, de asemenea, să te alături comunităţii noastre de profesori, prin intermediul căreia vei putea intra în contact cu cea mai mare reţea globală de profesionişti şi experţi în domeniul metodic.

Explorează varietatea largă de cursuri şi resurse oferite de experţi de talie interna'ională, pentru a deveni un profesor mai eficient.

Predăm engleză. Testăm aptitudini. Susținem învățarea.

Alege cea mai bună metodă pentru a te dezvolta profesional