Evaluarea și testarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani

Știm că doriți să urmăriți progresul copilului dumneavoastră în limba engleză. Evaluarea și testarea continuă a limbii oferă o imagine clară a punctelor lor forte, slabe și a obiectivelor lor de învățare viitoare.

Profesorii îi ajută pe elevi să identifice în ce domenii se descurcă bine și în ce domenii au nevoie de îmbunătățire. Aceasta se bazează pe evaluările lor de limbă, abilitățile și performanța în clasă.

Cum să vă informați și să rămâneți implicați

Păstrarea la curent cu progresul copilului dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Iată cum puteți să vă implicați.

  • Găsiți obiectivele lecțiilor pe pagina noastră pentru părinți aici.
  • Vedeți cum se descurcă copilul dumneavoastră pe tabloul de progres al portalului de învățare.
  • Citiți autoevaluarea copilului dumneavoastră la sfârșitul fiecărui modul.
  • Primirea rapoartelor și sărbătorirea succeselor copilului dumneavoastră.
  • Participați la întâlnirile cu părinții. Aflați mai multe despre acest lucru contactându-ne aici.

Dezvoltarea vorbitorilor încrezători de limba engleză

Evaluarea și testarea noastră a limbii engleze ajută copiii să devină mai conștienți de limbă, vorbitori încrezători de limba engleză și mai buni învățători.

Iată cum funcționează:

Evaluarea formativă Evaluarea sumativă (evaluările profesorilor legate de Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi - CEFR)
Profesorii implică în mod continuu elevii cu obiectivele lecțiilor prin autoevaluare, evaluarea în perechi și activități de reflecție în cadrul unui ciclu de evaluare formativă (Comunicarea obiectivelor > Reflecție > Planificare). Profesorii folosesc secțiunea de proiect din fiecare revistă ca sursă de dovezi pentru a demonstra progresul elevilor și părinților.

Cum funcționează rapoartele noastre pentru elevi

Rapoartele profesorilor includ actualizări privind performanța și progresul copilului dumneavoastră. Acestea sunt criteriile noastre principale de evaluare.

Aptitudini de scriere Evaluăm abilitățile de vorbire ale elevilor prin analizarea pronunției, vocabularului, încrederii și efortului depus.
Aptitudini de scriere Evaluarea abilităților de scriere ale elevilor în limba engleză implică testarea ortografiei și vocabularului. De asemenea, analizăm modul în care își organizează gândurile și cât de bine sunt comunicate mesajele.
Învățare independentră și teme pentru acasă Studiul independent acasă este crucial pentru progresul elevilor. Testăm acest lucru prin examinarea temelor de casă completate, standardele temelor de casă trimise și sarcinile finalizate prin intermediul portalului de învățare.
Gramatică Revistele noastre de învățare includ sarcini pentru dezvoltarea abilităților gramaticale ale elevilor și utilizarea corectă a limbii engleze. Testăm gramatica prin exerciții care trebuie completate pe parcursul cursului.
Vocabular Profesorii introduc cuvinte noi în fiecare clasă. Încurajăm elevii să folosească vocabularul nou dobândit în toate comunicările lor în limba engleză. Elevii sunt evaluați în funcție de utilizarea vocabularului în fiecare lecție.
Evaluare finală Această evaluare finală se bazează pe rezultatele copilului dumneavoastră, participarea în clasă și finalizarea temelor pentru acasă.

Află mai multe