Online learning hub YL, image

Ce veți găsi în portalul de învățare

  • Instrumente pentru ca elevii să practice și să creeze în limba engleză
  • Activități pentru consolidarea cunoștințelor dobândite în clasă
  • Sarcini pre și post-lecții pentru grupele Secondary Plus și Primary Plus 3 până la 6
  • Jocuri interactive și activități pentru implicarea grupei Primary Plus 1 și 2
  • Urmărirea progresului pentru ca elevii să își poată urmări îmbunătățirea abilităților în limba engleză.

Explorează portalul de învățare cu aceste videoclipuri

Getting started with the learning hub: Învață elementele de bază ale portalului, cum ar fi cum să te autentifici, să creezi un nume de utilizator, să găsești resursele de învățare și să profiți la maximum de experiența ta.

Learning hub for Primary Plus 1–2 learners: Iată o prezentare generală a activităților de învățare pe care copilul dumneavoastră le va găsi și cum să îi ajutați să își urmărească progresul.

Learning hub for Primary Plus 3–6 learners: Trecem prin resursele disponibile pentru elevii de nivel 3-6 și vedem cum să urmăriți progresul lor.

Learning hub for Secondary Plus learners: Observează cum funcționează portalul de învățare și cum întărește abilitățile de învățare a limbii pentru studenții din nivelul Secondary Plus.

Instrumentele din portalul de învățare

  • Conținut original din fiecare dintre revistele noastre Primary Plus
  • Verificator de progres pentru elevi și părinți
  • Pagină de discuții unde puteți vedea ce a făcut copilul dumneavoastră în lecție și ce teme i-au fost atribuite. Instrumentul nostru de discuții este un spațiu sigur pentru copilul dumneavoastră să posteze întrebări despre lucrările lor. Pentru întrebări de natură personală a elevului, vă rugăm să ne contactați.

Observează cum portalul de învățare îi sprijină pe copilul tău.

Primary Plus 1–2 Primary Plus 3–6
Cinci capitole, inclusiv jocuri interactive de revizuire, cântece și videoclipuri Fiecare revistă conține cinci până la șase capitole de exerciții, inclusiv gramatică, vocabular, citire, scriere și ascultare. Utilizarea acestor instrumente pentru a exersa comunicarea orală în clasă va stimula abilitățile lingvistice ale copilului dumneavoastră.
Mai multe linkuri distractive pentru întărirea înțelegerii limbajului Fiecare nivel are o sarcină sau proiect de completat. Unele cer lucrul în caietul copilului pentru a fi prezentat profesorului în clasă, în timp ce altele necesită materiale care trebuie trimise online pentru evaluarea profesorului.

Observează cum portalul de învățare îi sprijină pe adolescenții tăi

Secondary Plus și Upper Secondary Plus
Fiecare revistă conține cinci capitole de exerciții, inclusiv gramatică, vocabular, citire, scriere și ascultare. Exercițiile de vorbire sunt practicate în timpul orelor de clasă.
Fiecare capitol are o sarcină sau un proiect de completat. Unele cer lucrul în caietul copilului pentru a fi prezentat profesorului în clasă, în timp ce altele necesită materiale care trebuie trimise online pentru evaluarea profesorului.

Conectarea la hubul de învățare

Cerințele tehnice

  • Pentru cele mai bune rezultate, accesați portalul nostru de învățare folosind un computer desktop, laptop sau tabletă.
  • De asemenea, veți avea nevoie de o conexiune bună la internet sau la rețeaua Wi-Fi.