International experiences YL, image

Exersarea limbii engleze cu cursanți din alte țări

Experiențele noastre Primary Plus și Secondary Plus reunesc peste 30.000 de tineri care învață limba engleză, din peste 40 de țări, într-un mediu favorabil și sigur de învățare. Reușim acest lucru punând în legătură clase din diferite țări într-o experiență online prin care cursanții comunică cu colegii de clasă la nivel global.

Această experiență unică oferită de British Council îi oferă copilului tău șansa de a-și exersa abilitățile de vorbire. În timpul cursurilor, care sunt susținute de profesori de limbi străine experți, cursanții discută și interacționează cu elevi cu vârste și abilități similare și sunt și mai motivați să învețe limba engleză.

Dezvoltarea cunoștințelor culturale în domeniul educației

Tinerii cursanți care participă își dezvoltă încrederea în sine, abilitățile de comunicare și o pregătire culturală mai profundă în domeniul educației. 

De asemenea, aceștia observă cum limba engleză îi poate conecta cu oameni din întreaga lume și sunt inspirați în timp ce stabilesc legături internaționale reale și își dezvoltă abilități de viață pentru o lume globală.

Ghidată de un profesor expert, această experiență unică de învățare promite:

  • un nou nivel de încredere în vorbirea limbii engleze pentru copilul tău
  • o motivație reală de a învăța și de a folosi limba engleză într-un context real
  • o experiență interesantă pentru toți cursanții implicați.