Vara aceasta, copilul tău va descoperi o temă nouă printr-o serie de activități precum vizionarea unor clipuri video, citirea unor texte originale sau jocuri de comunicare. Programul a fost construit astfel încât acesta să poată să-și dezvolte abilități de viață, cum ar fi leadership, comunicare, creativitate și gândire analitică în cadrul cursurilor de limba engleză din prima parte a zilei. În timp ce își va face noi prieteni și se va distra, copilul își va îmbunătăți capacitatea de a comunica în limba engleză.

În timp ce își fac prieteni și se distrează, copiii își vor îmbunătăți abilitatea de a comunica în limba engleză. Vor urma pașii marelui detectiv Sherlock Holmes; vor face o călătorie în Marea Britanie, vor învăța cum sa devină buni Instagrammer-i, vor călători în jurul lumii cu ajutorul British Museum și să pătrundă în lumea fascinantă a monstrului lui Frankenstein și a altor creaturi. Copiii își vor exersa și aptitudinile sociale pe măsură ce vor lucra în echipă și vor învăța să aprecieze cunoștințele și talentele celorlalți, participând în proiecte sau jocuri relevante pentru subiectele explorate într-o săptămână.

Programul este structurat în module independente, cu durata de o săptămână. Fiecare zi din modul constă în 2 ore de limba engleză și 2 ore adiționale de activități  Lecțiile sunt realizate pentru a încuraja curiozitatea naturală a copiilor în ce privește lumea și se bazează pe proiecte.

Tematici

 • Marele detectiv, Sherlock Holmes
  Săptămâna 1 (24 - 28 iunie), Săptămâna 6 (29 iulie - 2 august)
  sau Săptămâna 11 (2 - 6 septembrie)

Tema Marele detectiv, Sherlock Holmes se axează pe crime și pe munca de detectiv. Hai să vedem de ce calități ai nevoie ca să fii unul dintre cei mai mari detectivi ai lumii. Știi care este cel mai bun prieten al lui Sherlock?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va dezvolta abilitatea de a înțelege discursul uzual, urmărind un film cu Sherlock Holmes; își va dezvolta abilitățile de înțelegere a limbii enlgeze, concentrându-se pe explicarea propriilor opinii și idei; va folosi abilitățile logice pentru a rezolva un puzzle legat de lumea crimelor.

 • O călătorie în Marea Britanie
  Săptămâna 2 (1 - 5 iulie) sau Săptămâna 7 (5 - 9 august)

O călătorie în Marea Britanie se concentrează pe explorarea Scoției, Angliei, Irlandei de Nord și a Țării Galilor. Cultură, muzică, geografie și multe alte lucruri interesante așteaptă să fie descoperite. Tu știi care este cel mai mare parc național din Anglia?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va dezvolta abilitățile de prezentare, realizând un proiect legat de Marea Britanie, își va îmbunătăți cunoștințele despre cultura Marii Britanie și își va dezvolta vocabularul menit să descrie locuri.

 • Cum să devii un bun Instagrammer
  Săptămâna 3 (8 - 12 iulie) sau Săptămâna 8 (12 - 16 august)

Modulul Cum să devii un bun Instagrammer se concentrează pe folosirea cu succes a mediilor sociale – cum functionează acestea și cum se pot folosi în siguranță. Tu știi că aproape 100 de milioane de fotografii sunt încărcate pe Instagram zilnic?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău își va însuși vocabularul necesar pentru a discuta despre diverse medii sociale; va dezvolta abilitatea de a descrie amănunțit o fotografie; își va îmbunătăți cunoștințele despre limbajul legat de fotografie și va exersa limbajul scrierii unei bune postari pe social media.

 • În jurul lumii cu British Museum
  Săptămâna 4 (15 - 19 iulie) sau Săptămâna 9 (19 - 23 august)

Tema În jurul lumii cu British Museum se axează pe descoperirea amănuntelor despre alte culturi, prin prisma colecțiilor de la British Museum. Știai că în acest muzeu se găsește cea mai mare colecție de obiecte egiptene din afara Egiptului?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va descoperi povești interesante de pe toate continentele lumii; va învăța cum să investigheze un obiect, ca un adevărat curator de muzeu; își va dezvolta vocabularul folosit să descrie diferite obiecte și își va dezvolta abilitățile de vorbire facând o prezentare despre un obiect, la alegere.

 • Monstrul lui Frankenstein
  Săptămâna 5 (22 - 26 iulie) sau Săptămâna 10 (26 - 30 august)

Monstrul lui Frankenstein se concentrează pe povestea legendarului monstru, explorează originile acesteia, limitele descoperirilor științifice și aruncă o privire și asupra altor monștri din literatură. Tu știi câți ani avea Mary Shelley când a început să scrie cartea “Frankenstein”?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău își va dezvolta abilitățile de citire prin cititul unei versiuni simplificate a cărții Frankenstein, de Mary Shelley; își va dezvolta creativitatea imaginându-și și creând propriul lui monstru; va exersa abilitățile de vorbire, luând parte la discutțiile de grup și va exersa abilitățile de comunicare, exprimând opinii legate de cărți și filme.

Informaţii despre curs

 • Nivel

  Cursurile sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani care au studiat cel puțin un an limba engleză.

 • Vârsta necesară

  11 - 14 ani împliniți până la 30 septembrie 2019 

 • Program

  Fiecare tematică are durata de o săptămână.

  Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri, astfel:

  • 09.00 - 10.00 | Lecție engleză 1
  • 10.00 - 10.15 | Pauză *
  • 10.15 - 11.15 | Lecție engleză 2
  • 11.15 - 11.30 | Pauză *
  • 11.30 - 12.30 | Activități 1
  • 12.30 - 12.45 | Pauză *
  • 12.45 - 13.45 | Activități 2

  * Recomandăm ca cei mici să aibă la ei sandvișuri sau o gustare.

 • Sediu

Costuri

Costul unui modul săptămânal este de 550 RON. Prețul include toate rechizitele și materialele necesare pentru desfășurarea lecțiilor și activităților.

Înscriere

Înainte de înscriere, toți participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici

Cursanții actuali sau participanții au susținut deja un test de nivel la British Council în 2019, se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.