Vara aceasta, copilul tău va descoperi o temă nouă printr-o serie de activități precum vizionarea unor clipuri video, citirea unor texte originale sau jocuri de comunicare. Programul a fost construit astfel încât acesta să poată să-și dezvolte abilități de viață, cum ar fi leadership, comunicare, creativitate și gândire analitică în cadrul cursurilor de limba engleză din prima parte a zilei. În timp ce își va face noi prieteni și se va distra, copilul își va îmbunătăți capacitatea de a comunica în limba engleză.

Programul este structurat în module de o săptămână. Fiecare modul constă în 10 ore de cursuri de limba engleză și 10 ore de activități și proiecte în limba engleză. Lecțiile sunt concepute pentru a satisface curiozitatea naturală a copiilor despre lume și sunt bazate pe proiecte.

 Detalii despre curs

Perioada

28 iunie - 10 septembrie, săptămâni tematice

Vârsta necesară 11 - 14 ani împliniți până la 30 septembrie 2021
Nivel copii care au studiat cel puțin un an limba engleză
Durată 1 săptămână: 2 ore de limba engleză și 2 ore de activități zilnic
Costuri

580 ron -  modul săptămânal 20 ore (engleză + activități)*
390 ron - modul săptămânal 10 ore (engleză)**

*50 ron reducere pentru cursanții actuali care încheie sem 2, an academic 20-21

**35 ron reducere pentru cursanții actuali care încheie sem 2, an academic 20-21

Sediu Sediile principale, Calea Dorobanților, nr 14 și Strada Mendeleev nr. 2

Tematici săptămânale

Marele detectiv, Sherlock Holmes

Săptămâna 1 (28 - 2 iulie), Săptămâna 6 (2 - 6 august) sau Săptămâna 11 (6 - 10 septembrie)

Tema Marele detectiv, Sherlock Holmes se axează pe crime și pe munca de detectiv. Hai să vedem de ce calități ai nevoie ca să fii unul dintre cei mai mari detectivi ai lumii. Știi care este cel mai bun prieten al lui Sherlock?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va dezvolta abilitatea de a înțelege discursul uzual, urmărind un film cu Sherlock Holmes; își va dezvolta abilitățile de înțelegere a limbii enlgeze, concentrându-se pe explicarea propriilor opinii și idei; va folosi abilitățile logice pentru a rezolva un puzzle legat de lumea crimelor.

O călătorie în Marea Britanie

Săptămâna 2 (5 - 9 iulie), Săptămâna 7 (19 - 13 august)

O călătorie în Marea Britanie se concentrează pe explorarea Scoției, Angliei, Irlandei de Nord și a Țării Galilor. Cultură, muzică, geografie și multe alte lucruri interesante așteaptă să fie descoperite. Tu știi care este cel mai mare parc național din Anglia?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va dezvolta abilitățile de prezentare, realizând un proiect legat de Marea Britanie, își va îmbunătăți cunoștințele despre cultura Marii Britanii și își va dezvolta vocabularul menit să descrie locuri.

În jurul lumii cu British Museum

Săptămâna 3 (12 - 16 iulie), Săptămâna 8 (16 - 20 august)

Tema În jurul lumii cu British Museum se axează pe descoperirea amănuntelor despre alte culturi, prin prisma colecțiilor de la British Museum. Știai că în acest muzeu se găsește cea mai mare colecție de obiecte egiptene din afara Egiptului?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va descoperi povești interesante de pe toate continentele lumii; va învăța cum să investigheze un obiect, ca un adevărat curator de muzeu; își va dezvolta vocabularul folosit să descrie diferite obiecte și își va dezvolta abilitățile de vorbire facând o prezentare despre un obiect, la alegere.

Cum să devii un bun Instagrammer

Săptămâna 4 (19 - 23 iulie), Săptămâna 9 (23 - 27 august)

Modulul Cum să devii un bun Instagrammer se concentrează pe folosirea cu succes a mediilor sociale – cum funcționează acestea și cum se pot folosi în siguranță. Tu știi că aproape 100 de milioane de fotografii sunt încărcate pe Instagram zilnic?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău își va însuși vocabularul necesar pentru a discuta despre diverse medii sociale; va dezvolta abilitatea de a descrie amănunțit o fotografie; își va îmbunătăți cunoștințele despre limbajul legat de fotografie și va exersa limbajul scrierii unei bune postări pe social media.

Monstrul lui Frankenstein

Săptămâna 5 (26 - 30 iulie), Săptămâna 10 (30 august - 3 septembrie)

Monstrul lui Frankenstein se concentrează pe povestea legendarului monstru, explorează originile acesteia, limitele descoperirilor științifice și aruncă o privire și asupra altor monștri din literatură. Tu știi câți ani avea Mary Shelley când a început să scrie cartea “Frankenstein”?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău își va dezvolta abilitățile de citire prin cititul unei versiuni simplificate a cărții Frankenstein, de Mary Shelley; își va dezvolta creativitatea imaginându-și și creând propriul lui monstru; va exersa abilitățile de vorbire, luând parte la discuțiile de grup și va exersa abilitățile de comunicare, exprimând opinii legate de cărți și filme.

Program

Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri, astfel:

  • 09.30 - 10.30 | Lecție engleză 1/ Activități 1
  • 10.30 - 10.45 | Pauză
  • 10.45 - 11.45 | Lecție engleză 2/ Activități 2
  • 11.45 - 12.00 | Pauză
  • 12.00 - 13.00 | Activități 1/ Lecție engleză 1
  • 13.00 - 13.15 | Pauză
  • 13.15 - 14.15 | Activități 2/ Lecție engleză 2

Înscriere

Înainte de înscriere, toți participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici

Cursanții actuali sau cei care au susținut deja un test de nivel la British Council începând cu aprilie 2021 se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.