Summer in the city are loc în București, în perioada 24 iunie - 30 August 2024, la centrele noastre de predare și online.

În această vară, copilul tău va putea explora subiecte fascinante printr-o serie de activități precum jocuri de comunicare, proiecte și ateliere artistice în București. Pentru cei mici, programul este conceput pentru a stimula curiozitatea acestora despre lume. Copiii mai mari vor fi îndrumați să-și dezvolte aptitudini precum colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor. În timp ce-și va face prieteni și se va distra, copilul își va îmbunătăți abilitatea de a comunica în limba engleză.

La British Council copilul tău va avea profesori cu o vastă experiență în predarea limbii engleze, cu cele mai importante calificări internaționale și va învăța într-un mediu prietenos și sigur. Folosim cele mai eficiente tehnici de predare pentru a ne asigura că acesta este fericit și se simte bine alături de noi.

Programul este dedicat copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Pentru a asigura omogenitatea grupelor, ne vom raporta la vârsta copilului din 30 septembrie 2024. Programul cursurilor de vara pentru copii intre 12 si 17 ani poate sa fie gasit pe pagina Vara Internațională Online.

De ce să alegi British Council

  • Copilul tău va avea parte de o săptămână intensivă de activități interesante și exersare a limbii engleze
  • Copilul tău va lucra împreună cu profesorii noștri cu experiență și calificări internaționale

Alege categoria de vârstă potrivită!