copil care se uită la un laptop și râde

În contextul suspendării temporare a cursurilor de la sediul și locațiile noastre, vom lansa în curând Clasa Virtuală pentru cursanții înscriși la programul Learning Time with Timmy, oferindu-le posibilitatea de a continua să învețe engleza la aceleași standarde. Lecțiile desfășurate în format virtual pun accentul pe activități menite să dezvolte aceleași aptitudini și să asigure același progres ca în sala de curs.

Descoperă mai jos răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind migrarea lecțiilor Learning Time with Timmy în Clasa Virtuală.

Ce este Learning Time with Timmy Virtual?

Learning Time with Timmy Virtual este soluția noastră de curs online pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani. Prin acest program copilul tău va continua să interacționeze cu profesorul și colegii pe care îi cunoaște, participând la cursul preferat de limba engleză timp de 45 de minute, de două ori pe săptămână. Cursul se va desfășura conform orarului obișnuit, în aceleași zile și la aceleași ore. 

Pornind de la expertiza noastră în predarea limbii engleze preșcolarilor, am adaptat materialele de curs din programul Learning Time with Timmy pentru cursul online. Cu sprijinul tău, copilul tău va continua să învețe engleza folosind materiale interesante și adecvate vârstei sale, într-un cadru interactiv. Ca de obicei, profesorul va recomanda exerciții și activități selectate atent pentru a fi realizate după fiecare lecție.  

Vom menține obiceiurile clasei prin: realizarea cercului de la începutul lecției, vizionarea extraselor video Timmy Time pentru a introduce elemente de vocabular contextualizat, cântece și mișcări, jocuri practice pentru consolidarea aspectelor învățate, diferite activități practice și, în final, realizarea cercului care marchează sfârșitul lecției. Activitățile practice vor fi demonstrate de profesor la sfârșitul lecției și completate ulterior de copilul tău, sub supravegherea ta. 

Când încep cursurile Learning Time with Timmy Virtual?

Cursurile vor începe marți, 21 aprilie. Lecțiile se vor desfășura de două ori pe săptămână, în zilele în care avea loc în mod obișnuit cursul.

Copilul meu nu poate participa la Clasa Virtuală – ce se întâmplă în acest caz?

Dacă problema este ora cursului, te rugăm să ne scrii și vom încerca să găsim o alternativă care să fie convenabilă pentru copilul tău.  

În caz contrar, îți putem oferi o notă de credit valabilă timp de un an și care corespunde numărului de lecții la care copilul tău nu va mai participa în acest semestru. Creditul poate fi folosit fie pentru un curs de vară (această opțiune va fi confirmată individual părinților interesați), fie ca parte din prima tranșă aferentă semestrului I din anul academic care începe în septembrie. 

Cum veți calcula numărul de lecții care nu au avut loc?

Ne vom strădui să recuperăm, pe cât posibil, lecțiile care nu au loc în această perioadă. Dacă nu le vom recupera, la finalul semestrului în curs vom calcula numărul de lecții care nu au avut loc și pentru care ai plătit, iar suma aferentă va fi creditată în contul de cursant al copilului tău. Creditul va putea fi folosit fie pentru un curs în vară (această opțiune va fi confirmată individual părinților interesați), fie în contul primei tranșe din anul academic care începe în septembrie.

Voucher-ul COVID este oferit numai cursanților care încheie anul academic în luna iulie și care au plătit ultima tranșă până la data de 29 aprilie, conform comunicării prealabile. 

Încă nu m-am hotărât în privința cursurilor din toamnă. Mi se poate returna suma plătită?

Desigur. Îți putem rambursa suma pe care ți-o datorăm, mai puțin taxa administrativă, conform politicii noastre de retragere (am redus taxa administrativă care se reține de la 400 la 200 RON). 

Dacă vrei să ți se returneze suma plătită, te rugăm să ne scrii la contact@britishcouncil.ro, menționând numele și numărul de cursant.   

Vor avea loc cursuri de limba engleză pe 1 Mai?

Vineri, 1 Mai nu vor avea loc cursuri de limba engleză.

Când vor fi reluate cursurile la sediul și locațiile British Council?

Vom reveni la formatul fizic al desfășurării cursurilor noastre de îndată ce autoritățile naționale permit acest lucru. Între timp, sperăm ca fiecare cursant să se bucure de posibilitatea de a continua să învețe limba engleză în formatul de Clasă Virtuală, alături de profesorul său de la British Council.

N-ai găsit răspuns la întrebarea ta? Contactează-ne la contact@britishcouncil.ro sau scrie-ne pe Facebook și te ajutăm cu drag.