FAQs Primary Infants

În contextul suspendării temporare a cursurilor de la sediul și locațiile noastre, vom lansa în curând Clasa Virtuală pentru cursanții înscriși la Primary Infants, oferindu-le posibilitatea de a continua să învețe engleza la aceleași standarde. Lecțiile desfășurate în format virtual pun accentul pe activități menite să dezvolte aceleași aptitudini și să asigure același progres ca în sala de curs.

Descoperă mai jos răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind migrarea lecțiilor Primary Infants în Clasa Virtuală.

Ce este Primary Infants Virtual?

Primary Infants Virtual este soluția noastră de curs online pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 7 ani. Prin acest program copilul tău va continua să interacționeze cu profesorul și colegii pe care îi cunoaște, participând la cursul preferat de limba engleză timp de 60 de minute, de două ori pe săptămână. Cursul se va desfășura conform orarului obișnuit, în aceleași zile și la aceleași ore.  Copilul tău va continua să învețe limba engleză la aceleași standarde, folosind aceleași materiale și în mediul online. Am adoptat o abordare ușor diferită pentru a ne asigura că fiecare copil beneficiază la maximum de experiența de învățare online. 

Când încep cursurile Primary Infants Virtual?

Cursurile vor începe marți, 21 aprilie. Lecțiile se vor desfășura de două ori pe săptămână, conform programului obișnuit, în aceleași zile și la aceleași ore.  

Copilul meu nu poate participa la cursurile Clasei Virtuale – ce se întâmplă în acest caz?

Dacă problema este ora cursului, te rugăm să ne scrii și vom încerca să găsim o alternativă care să fie convenabilă pentru copilul tău. 

În caz contrar, îți putem oferi o notă de credit valabilă timp de un an și care corespunde numărului de lecții la care copilul tău nu va mai participa în acest semestru. Acest credit poate fi folosit fie pentru un curs de vară, fie ca parte din prima tranșă aferentă semestrului I din anul academic care începe în septembrie. 

Cum veți calcula numărul de lecții pierdute?

În caz că nu vom putea recupera toate lecțiile, la finalul semestrului în curs vom calcula numărul de lecții care nu au avut loc și pentru care ai plătit, iar suma aferentă va fi creditată în contul de cursant al copilului tău. Acest credit va putea fi folosit fie pentru un curs de vară, fie în contul primei tranșe din anul academic care începe în septembrie. 

Voucher-ul COVID este oferit numai cursanților care încheie anul academic în luna iulie și care au plătit ultima tranșă până la data de 29 aprilie, conform comunicării prealabile. 

Încă nu m-am hotărât în privința cursurilor din toamnă. Mi se poate returna suma plătită?

Desigur. Îți putem rambursa suma pe care ți-o datorăm, mai puțin taxa administrativă, conform politicii noastre de retragere. (Am redus taxa administrativă care se reține de la 400 la 200 RON.) 

Dacă vrei să ți se returneze suma plătită, te rugăm să ne scrii la contact@britishcouncil.ro, menționând numele și numărul de cursant.  

Vor avea loc cursuri de limba engleză pe 1 Mai?

Vineri, 1 Mai nu vor avea loc cursuri de limba engleză.

Când vor fi reluate cursurile la sediul și locațiile British Council?

Vom reveni la formatul fizic al desfășurării cursurilor noastre de îndată ce autoritățile naționale permit acest lucru. Între timp, sperăm ca fiecare cursant să se bucure de posibilitatea de a continua să învețe limba engleză în formatul de Clasă Virtuală, alături de profesorul British Council.

N-ai găsit răspuns la întrebarea ta? Contactează-ne la contact@britishcouncil.ro sau scrie-ne pe Facebook și te ajutăm cu drag.