Summer in the City. Copii 4 - 5 ani

Vara în oraș nu poate fi niciodată plictisitoare cu programul pentru copii, oferit de British Council. Încurajează-ți copilul să ni se alăture și să exploreze lumea împreuna cu Timmy prin cursurile noastre flexibile de o săptămână, într-un mediu relaxat și distractiv în care se vorbește doar limba engleză!

Metodologia noastră inovatoare este bazată pe predarea limbajului prin joacă, în context, astfel încât copilul dumneavoastră va învăța limba engleză în mod natural. Copiii vor face primii lor pași în limba engleză alături de Timmy și prietenii săi, personajele animate ale studioului Aardman, câștigător al Premiului Oscar. Prin intermediul episoadelor adaptate Timmy Time, al poveștilor si cântecelor, prin mișcare, artă și lucru manual, copiii îl vor urma pe Timmy în lumea piraților și comorilor, a magicienilor și super-eroilor. Ce mai aștepți? Lasă-ți copilul să se alăture distracției din vara aceasta!

Programul este structurat în module independente, cu durata de o săptămână. Fiecare zi din modul constă în două ore de curs de limba engleză. Lecțiile se bazează pe episoade adaptate Timmy Time și se concentrează pe dezvoltarea unor aptitudini de comunicare de bază, cât și pe dezvoltarea încrederii copiilor.

Tematici

• Aventurile fantastice ale lui Timmy. 
Săptămâna 1 (24 - 28 iunie), Săptămâna 5 (22 – 26 iulie) sau Săptămâna 9 (19 - 23 august)

Aventurile fantastice ale lui Timmy se bazează pe episoadele Timmy’s Castle și Timmy and the Dragon. Copiii vor explora tema castelelor, dragonilor și a personajelor ce locuiesc în castel.

În această săptămână, copilul tău va urmări episoadele Timmy’s Castle și Timmy and the Dragon, din seria Timmy Time, va învăța vocabularul asociat cu tema discutată (părțile corpului unui dragon, cuvinte despre castele, personajele care locuiesc la castel) și cântece din această temă și va face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

• Călătoriile amuzante ale lui Timmy.
Săptămâna 2 (1 - 5 iulie) sau Săptămâna 6 (29 iulie - 2 august)

Călătoriile amuzante ale lui Timmy se bazează pe episoadele Timmy and the Balloon și Timmy and the train. Copiii vor explora tema mijloacelor de transport și a jucăriilor.

În această săptămână, copilul tău va urmări episoadele Timmy and the Balloon și Timmy and the train din seria Timmy Time, va învăța vocabularul asociat cu tema discutată (mijloace de transport, jucării, culori și forme geometrice) și învăța cântece din această temă și va face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

• Lumea magică a lui Timmy.
Săptămâna 3 (8 - 12 iulie), Săptămâna 7 (5 - 9 august) sau Săptămâna 11 (2 – 6 septembrie)

Lumea magică a lui Timmy se bazează pe episoadele Timmy Learns Magic și Timmy Finds Treasure. Copiii vor explora tema magiei și piraților.

În această săptămână, copilul tău va urmări episoadele Timmy Learns Magic și Timmy Finds Treasure din seria Timmy Time, va învăța vocabularul asociat cu tema discutată (cuvinte despre magicieni și trucuri de magie, pirați și comori) și cântece din această temă și va face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

• Timmy salvează situația! 
Săptămâna 4 (15 – 19 iulie) sau Săptămâna 8 (12 – 16 august)

Timmy salvează situația! se bazează pe episoadele Timmy the Hero și Doctor Timmy. Copiii vor explora tema magiei și piraților.

În această săptămână, copilul tău va urmări episoadele Timmy the Hero și Doctor Timmy din seria Timmy Time, va învăța vocabularul asociat cu tema discutată (personaje de carnaval, acțiuni, vocabular despre tratamente și boli, părțile corpului) și cântece din această temă și va face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Informaţii despre curs

 • Nivel

  Cursul se adresează tuturor copiilor de vârsta 4 și 5 ani; cunoștințele de limbă engleză nu sunt obligatorii.

 • Vârsta necesară

  4 - 5 ani împliniți până la data de 30 septembrie 2019

 • Program

  Fiecare tematică are durata de o săptămână.

  Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri, astfel:

  •  09.00 - 10.00 | Lecție
  • 10.00 - 10.15 | Pauză *
  • 10.15 - 11.15 | Lecție

  * Recomandăm ca cei mici să aibă la ei sandvișuri sau o gustare

 • Sediu

  Sediul principal, Calea Dorobanți nr. 14

Costuri

Costul unui modul săptămânal este de 275 RON. Prețul include toate rechizitele și materialele necesare pentru desfășurarea lecțiilor și a activităților.

Înscriere

Dacă au 4 ani până la data de 30 septembrie 2019, copiii se pot înscrie direct. Dacă au 5 ani începând cu data de 30 septembrie 2019, participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici! 

Cursanții actuali sau participanții care au susținut deja un test de nivel la British Council în 2019, se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.