Vara în oraș nu poate fi niciodată plictisitoare cu programul pentru copii oferit de British Council. Vino și explorează lumea prin cursurile noastre flexibile de o săptămână, într-un mediu relaxat și distractiv în care se vorbește doar limba engleză! Programul este structurat în module independente, cu durata de o săptămână. Fiecare zi din modul constă în două ore de curs de limba engleză. Lecțiile stimulează curiozitatea naturală a copiilor și se bazează pe povești, cântece, activități de mișcare, artă și lucru manual.

Pentru toate săptămânile specifice, copiii vor

  • asculta povești legate de temă, 
  • va învăța struicturi lingvistice specifice temei și le va exersa prin jocuri 
  • invăța cântece legate de temă și 
  • face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Format curs și preț

Perioada

24 iunie - 30 august 2024, săptămâni tematice. Săptămânile de la 1 la 5 se repetă de două ori pe timpul verii

Vârsta necesară

4 - 5 ani împliniți până la data de 30 septembrie 2024

Nivel

cunoștințele de limbă engleză nu sunt obligatorii

Durată

1 săptămână: 2 ore de limba engleză zilnic

Costuri

420 RON . Cursanții actuali beneficiază de o reducere suplimentară de 5%

Locația

La centrele noastre de predare Dorobanți, City Gate sau One Cotroceni Park. Locația va fi stabilită de către tine și consultantul nostru în funcție de cursul tematic ales.

Tematicile săptămânale

Săptămâna 1 - Hai să construim

Hai să construim! se bazează pe episoadele Timmy the builder și Timmy afloat. Copii vor explora tema construcțiilor și vor vedea ce înseamnă să construiești bine. 

Săptămâna 2 - Hai săne jucăm!

Hai să ne jucăm! se bazează pe episoadele Timmy's truck și Timmy's plane.  Copii vor explora tema mijloacelor de transport și a jucăriilor

Săptămâna 3 - Hai să explorăm Hai să explorăm! se bazează pe episoadele Timmy on Safari și and Timmy goes Camping. Copii vor explora locuri și vor descoperi animalele din acestea.
 Săptămâna 4 - Hai să creăm! Hai să creăm! se bazează pe episoadele Timmy the Artist and Timmy’s Mask. Copii își vor descoperi creativitatea prin tema artelor și a lucrului manual
 Săptămâna 5 - Să ne bălăcim! Timmy salvează situația!se bazează pe episoadele Timmy the Hero și Doctor Timmy.  Copii vor explora tema magiei și piraților.

Program

Fiecare tematică are durata de o săptămână.

Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri, pentru două ore, cu 15 minute pauză:

  • 09:00 - 11:15
  • 11:30 - 13:45
  • 14:30 - 16:45
  • 17:00 - 19:15

Înscriere

Dacă au 4 ani până la data de 30 septembrie 2024, copiii se pot înscrie direct cu ajutorul formularului de preînscriere de aici.

Dacă au 5 ani începând cu data de 30 septembrie 2024, participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici! 

Cursanții actuali sau cei care au susținut deja un test de nivel la British Council începând cu aprilie 2024 se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.