Vara nu poate fi niciodată plictisitoare cu programul pentru copii Summer in the city, oferit de British Council. Vino și explorează lumea prin cursurile noastre flexibile de o săptămână, într-un mediu relaxat și distractiv în care se vorbește doar limba engleză! 

Programul este structurat în module de o săptămână. Fiecare modul constă în 10 ore de cursuri de limba engleză și proiecte în limba engleză. Lecțiile sunt concepute pentru a satisface curiozitatea naturală a copiilor despre lume și sunt bazate pe proiecte.

Detalii despre curs

Perioada

28 iunie - 3 septembrie, săptămâni tematice

Vârsta necesară 4 - 5 ani împliniți până la data de 30 septembrie 2021
Nivel cunoștințele de limbă engleză nu sunt obligatorii
Durată 1 săptămână: 2 ore de limba engleză zilnic
Costuri

290 ron - modul săptămânal 10 ore (engleză)*

*35 ron reducere pentru cursanții actuali care încheie sem 2, an academic 20-21

Sediu Sediul principal, Calea Dorobanților, nr 14 

Tematici săptămânale

Hai la zoo!

Săptămâna 1 (28 iunie - 2 iulie), Săptămâna 6 (2 – 6 august) 

Hai la zoo! se concentrează pe tema animalelor sălbatice. În această săptămână, copilul tău va asculta povești ce explorează tema animalelor sălbatice, va învăța structuri lingvistice și adjective care descriu animalele și le va exersa prin jocuri; va vorbi despre părțile corpului la animale și va învăța cântece despre acestea; va efectua o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Explorează grădina!

Săptămâna 2 (5 - 9 iulie), Săptămâna 7 (9 - 13 august)

Acest modul explorează tema plantelor și a insectelor, copilul tău va învăța noi structuri lingvistice și își va îmbunătăți vocabularul, va învăța adjective ce descriu plante, insecte și le va exersa prin jocuri; va învăța cântece și va face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Haine, frumoase haine!

Săptămâna 3 (12 - 16 iulie), Săptămâna 8 (16 - 20 august) 

Haine, frumoase haine! se concentrează pe tema hainelor și a rutinelor legate de haine. În această săptămână, copilul tău va asculta povești ce explorează tema hainelor și a costumelor, va învăța noi structuri lingvistice despre haine și acțiuni și le va exersa prin jocuri; va învăța cântece despre haine și va face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Vara mea activă!

Săptămâna 4 (19 – 23 iulie), Săptămâna 9 (23 – 27 august)

Vara mea activă! implică descoperirea locurile în care mergem și activitățile pe care le desfășurăm acolo. În această săptămână, copilul tău va asculta povești despre diferite locuri, cum ar fi plaja, parcul și pădurea, va învăța cuvinte noi pentru locuri, animale marine, păduri și acțiuni și le va exersa prin jocuri; va învăța cântece tematice și va efectua o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Hai la fermă!

Săptămâna 5 (26 –  30 iulie), Săptămâna 10 (30 august –  3 septembrie)

Hai la fermă! se concentrează pe tema fermelor și a animalelor domestice. În această săptămână, copilul tău va asculta povești despre animalele de la fermă, va învăța structuri lingvistice și vocabular, părți ale corpului și adjective pentru a descrie animale și le va exersa prin jocuri; va învăța cântece despre animalele domestice și va face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Program

Fiecare tematică are durata de o săptămână.

Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri, astfel:

  • 14.45 - 15.45 | Lecție
  • 15.45 - 16.00 | Pauză
  • 16.00 - 17.00 | Lecție

Înscriere

Dacă au 4 ani până la data de 30 septembrie 2021, copiii se pot înscrie direct. Dacă au 5 ani începând cu data de 30 septembrie 2021, participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici! 

Cursanții actuali sau cei care au susținut deja un test de nivel la British Council începând cu aprilie 2021 se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.