Vara nu poate fi niciodată plictisitoare cu programul pentru copii Summer in the city, oferit de British Council. Vino și descoperă lumea prin cursurile noastre flexibile de o săptămână într-un mediu relaxat și distractiv în care se vorbește doar limba engleză! 

Programul este structurat în module de o săptămână. Fiecare modul constă în 10 ore de cursuri de limba engleză și 10 ore de activități și proiecte în limba engleză. Lecțiile sunt concepute pentru a satisface curiozitatea naturală a copiilor despre lume și sunt bazate pe proiecte.

Detalii despre curs

Perioada

28 iunie - 10 septembrie, săptămâni tematice

Vârsta necesară 6 - 7 ani împliniți până la data de 30 septembrie 2021
Nivel copii care au studiat cel puțin un an limba engleză
Durată 1 săptămână: 2 ore de limba engleză și 2 ore de activități zilnic
Costuri

580 ron -  modul săptămânal 20 ore (engleză + activități)*
390 ron - modul săptămânal 10 ore (engleză)**

*50 ron reducere pentru cursanții actuali care încheie sem 2, an academic 20-21

** 35 ron reducere pentru cursanții actuali care încheie sem 2, an academic 20-21

Sediu Sediul principal, Calea Dorobanților, nr 14 

Tematici săptămânale

Toate lucrurile pe care le facem

Săptămâna 1 (28 iunie - 2 iulie), Săptămâna 6 (2 - 6 august), Săptămâna 11 (6 - 10 septembrie)

Toate lucrurile pe care le facem se concentrează pe tema rutinelor zilnice prin povești. Ce faci în fiecare zi? În această săptămână copilul tău va asculta povești care explorează rutinele zilnice, va învăța vocabular pentru igienă, cumpărături și gătit și le va exersa prin jocuri; va vorbi despre abilități, va învăța cântece tematice și va face o serie de proiecte creative și de lucru manual.

Freamătul junglei

Săptămâna 2 (5 - 9 iulie), Săptămâna 7 (9 - 13 august)

Modulul Freamătul junglei se concentrează pe descoperirea tema animalelor din junglă prin intermediul poveștilor. Jungla are multe mistere, care așteaptă să fie descoperite. Știai că leul, numit și “Regele junglei”, nu trăiește în junglă, nici măcar în vecinătatea acesteia?

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va asculta povești care explorează diferitele animale din junglă și habitatele lor, va învăța cuvinte noi pentru animalele junglei și îl va exersa prin jocuri, va învăța cântece legate de temă și vorbi despre animalele din junglă, ce pot face ele și cum trăiesc; va face o serie de proiecte de artă și lucrări manuale, legate de temă.

Casă, dulce casă!

Săptămâna 3 (12 - 16 iulie), Săptămâna 8 (16 - 20 august)

Acest modul se concentrează pe tema caselor prin povești. Cum este casa ta? Ați văzut case interesante în alte țări? Cum este casa ta de vis? Vino și învață cu noi mai multe! În această săptămână copilul tău va asculta povești care explorează tema caselor, va învăța un vocabular nou pentru lucrurile din casă, obiecte de casă din întreaga lume; va învăța melodii legate de temă și va face o serie de proiecte de artă și lucrări manuale, legate de temă.

Animale fantastice

Săptămâna 4 (19 - 23 iulie), Săptămâna 9 (23 - 27 august)

Modulul Animale fantastice se concentrează pe tema animalelor și a animalelor fantastice prin povești. Cunoști vreo fiară ciudată? Cum arată?

În această săptămână copilul tău va asculta povești care explorează diferite animale reale și fantastice, va învăța un vocabular nou pentru diferite animale, părți ale corpului și acțiuni pe care le fac și exerciții prin jocuri; va învăța melodii legate de temă, vorbi despre ce pot face animalele și va face o serie de proiecte de artă și lucrări manuale, legate de temă.

Ce avem la meniu?

Săptămâna 5 (26 - 30 iulie), Săptămâna 10 (30 august - 3 septembrie)

Acest modul se concentrează pe tema mâncării prin povești. Care este mâncarea ta preferată? Poți să o gătești? În această săptămână copilul tău va asculta povești despre diferite alimente, va învăța un vocabular nou pentru diferite alimente și băuturi și le va exersa prin jocuri; va învăța melodii legate de temă, va vorbi despre mâncarea care le place și nu le place, rețetele alimentare și cum pot comanda diferite feluri de mâncare și băuturi; va face o serie de proiecte de artă și lucrări manuale, legate de temă.

Program

Fiecare tematică are durata de o săptămână.

Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri, astfel:

  • 09.15 - 10.15 | Lecție engleză 1/ Activități 1
  • 10.15 - 10.30 | Pauză
  • 10.30 - 11.30 | Lecție engleză 2/ Activități 2
  • 11.30 - 11.45 | Pauză 
  • 11.45 - 12.45 | Activități 1/ Lecție engleză 1
  • 12.45 - 13.00 | Pauză
  • 13.00 - 14.00 | Activități 2/ Lecție engleză 2

Înscriere

Înainte de înscriere, toți participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici

Cursanții actuali sau cei care au susținut deja un test de nivel la British Council începând cu aprilie 2021 se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.