Copiii vor învăța despre supereroi, prietenii și gestionarea sentimentelor, dinozauri, pirați și corăbiile lor, animale și habitatele lor. Câte lucruri știu cu adevărat despre fiecare subiect? Alătură-i cursurilor de vară! 

Programul este structurat în module independente de o săptămână. Fiecare modul constă în 10 ore de cursuri de engleză împărțite în 2 lecții de câte o oră pe zi și 10 ore de activități în engleză cu un lider de activități. Lecțiile se bazează pe povești și sunt separate în funcție de abilitățile de alfabetizare mai scăzute și mai ridicate.

Pentru toate săptămânile specifice, copiii vor...

  • asculta povești legate de temă, 
  • va învăța struicturi lingvistice specifice temei și le va exersa prin jocuri 
  • invăța cântece legate de temă și 
  • face o serie de proiecte de artă și lucru manual.

Format curs și preț

Perioada

24 iunie - 30 septembrie, săptămâni tematice. Săptămânile de la 1 la 5 se vor repeta.

Vârsta necesară 6 - 7 ani împliniți până la data de 30 septembrie 2024
Nivel

Nivel Infants Lower: copii de 6-7 ani absolvenți ai Learning Time with Timmy 2 & 3, Primary Infants Foundation și noi studenți testați Primary Infants 1. 

Nivel Infants Higher: copii de 6-7 ani absolvenți ai Primary Infants 1 & 2, și noi studenți testați Primary Infants 2 și Primary Infants 3. 

Durată 1 săptămână: 2 ore de limba engleză și 2 ore de activități zilnic
Costuri

840 RON . Cursanții actuali beneficiază de o reducere suplimentară de 5%

Sediu La centrele noastre de predare DorobanțiCity Gate sau One Cotroceni Park. Locația va fi stabilită de către tine și consultantul nostru în funcție de cursul tematic ales și nivelul de limbă engleză.

Tematici săptămânale

Săptămâna 1 - Supereroi

Supereroii se concentrează pe tema supereroilor prin povești. Dacă ai putea avea orice superputere, pe care ai alege-o?

Săptămâna 2 - Eu si prietenii mei

Eu și prietenii mei ne concentrăm pe tema prieteniei și gestionării sentimentelor prin povești.

Săptămâna 3 - Pe urmele dinozaurilor Dinozaurul Roar se concentrează pe tema dinozaurilor prin povești. Știi câte coarne avea Triceratopsul?
 Săptămâna 4 - In cautarea comorii/ Comorile Piratilor Pirații și comorile" se concentrează pe tema piraților și a navelor lor prin povești. Știi cine a fost cel mai temut pirat din toate timpurile?
 Săptămâna 5 - Suntem exploratori! Noi suntem exploratorii!" se concentrează pe tema explorării diferitelor locuri prin povești. Știai că un crocodil are trei pleoape?

Program

Fiecare tematică are durata de o săptămână.

Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri de la 09:00 la 13:45 sau de la 14:30 la 19:15.

Înscriere

Înainte de înscriere, toți participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici

Cursanții actuali sau cei care au susținut deja un test de nivel la British Council începând cu aprilie 2024 se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.