Îmbunătățește-ți engleza cu aplicațiile noastre distractive pentru mobil! Create pentru întreaga familie, jocurile, podcast-urile, videoclipurile și testele te vor ajuta să înveți limba engleză de acasă sau din mers.

Alege o aplicație:

LearnEnglish Grammar

Perfecționează-ți gramatica limbii engleze cu ajutorul a mii de întrebări incluse în această aplicaţie de gramatică interactivă. Întrebările variază de la nivel începător până la nivel avansat.

Descarcă aplicaţia pentru: iOS | Android

LearnEnglish Sounds Right

O diagramă de pronunție interactivă care îți arată vocalele, consoanele și diftongii. Are opțiune de playback audio pentru sunetele fonetice, precum și exemple de cuvinte ale sunetelor.

Descarcă aplicaţia pentru: iOS | Android

Johnny Grammar’s Word Challenge

Fii rapid și răspunde la cât mai multe întrebări de gramatică și vocabular în 60 de secunde! Sub atenția moderatorului de joc, Johnny Grammar, această aplicație are întrebări pentru fiecare nivel, de la începător la avansat.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

LearnEnglish Kids: Playtime

Capătă încredere și exersează abilitățile de ascultare cu această aplicație pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani. Urmărește cântece și povești animate haios, precum ''Florence Nightingale'' și ''Scufița Roșie'', și descoperă jocuri captivante pentru îmbunătățirea abilităților de scriere și înțelegere.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

LearnEnglish Podcasts

Ascultă gazdele podcast-ului nostru discutând despre viața în Marea Britanie și îmbunătățește-ți abilitățile de ascultare și de vocabular în limba engleză. Fiecare episod este însoțit de transcrieri audio și exerciții explicative.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android