Îmbunătățește-ți engleza cu aplicațiile noastre distractive pentru mobil! Create pentru întreaga familie, jocurile, podcast-urile, videoclipurile și testele te vor ajuta să înveți limba engleză de acasă sau din mers.

Alege o aplicație:

LearnEnglish Grammar (ediția britanică)

Perfecționează-ți gramatica limbii engleze cu ajutorul a mii de întrebări incluse în această aplicaţie de gramatică interactivă. Întrebările variază de la nivel începător până la nivel avansat.

Descarcă aplicaţia pentru: iOS | Android | WP8
Descarcă ediția americană pentru: iOS | Android

LearnEnglish Audio and Video

Urmărește și ascultă conversații reale în limba engleză, din viața de zi cu zi, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de ascultare. Fiecare videoclip și podcast este însoțit de un scenariu și exerciții explicative.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android | Windows Phone 8

IELTS Word Power

Pregătește-te pentru testul IELTS! Exersează cu peste 100 de întrebări din 11 categorii pe diverse domenii: de la știință și tehnologie, la afaceri și muncă.

Descarcă aplicația pentru: Android

LearnEnglish GREAT Videos

Exersează-ți abilitățile de ascultare cu aceasta aplicație video pentru mobil. Urmărește 24 de clipuri video scurte despre cultura britanică. Învață despre istoria limbii engleze și descoperă muzeele Londrei și alte locuri faimoase din Marea Britanie.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

Sounds Right

O diagramă de pronunție interactivă care îți arată vocalele, consoanele și diftongii. Are opțiune de playback audio pentru sunetele fonetice, precum și exemple de cuvinte ale sunetelor.

Descarcă aplicaţia pentru: iOS (doar pentru iPad)

Johnny Grammar’s Word Challenge

Fii rapid și răspunde la cât mai multe întrebări de gramatică și vocabular în 60 de secunde! Sub atenția moderatorului de joc, Johnny Grammar, această aplicație are întrebări pentru fiecare nivel, de la începător la avansat.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

LearnEnglish Kids: Playtime

Capătă încredere și exersează abilitățile de ascultare cu această aplicație pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani. Urmărește cântece și povești animate haios, precum ''Florence Nightingale'' și ''Scufița Roșie'', și descoperă jocuri captivante pentru îmbunătățirea abilităților de scriere și înțelegere.

Descarcă aplicația pentru: iOS

LearnEnglish Kids: Phonics Stories

Citește povestiri amuzante despre spioni spațiali și descoperă sunete fonetice cu această aplicație pentru mobil. Fiecare poveste îi ajută pe cei mici să exerseze sunetele fonetice și include un joc și un dicționar. Un ghid pentru părinți oferă sfaturi de specialitate pentru cum îi pot ajuta pe copiii mici să învețe limba engleză.

Descarcă aplicația pentru: iOS (doar pentru iPad)

LearnEnglish Kids: Videos

Cu această aplicație pentru mobil poți urmări poveștile preferate ale copiilor, precum Scufița Roșie (Little Red Riding Hood). Conține o narațiune audio și scrisă, dar și un ghid pentru părinți ce conține sfaturi de specialitate despre cum îi pot ajuta pe copii să învețe limba engleză.

Descarcă aplicația pentru: Android (Google Play) | Android (Amazon App Store)

LearnEnglish Elementary Podcasts

Ascultă gazdele podcast-ului nostru discutând despre viața în Marea Britanie și îmbunătățește-ți abilitățile de ascultare și de vocabular în limba engleză. Fiecare episod este însoțit de transcrieri audio și exerciții explicative.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android