Îmbunătățește-ți engleza cu aplicațiile noastre distractive pentru mobil! Create pentru întreaga familie, jocurile, podcast-urile, videoclipurile și testele te vor ajuta să înveți limba engleză de acasă sau din mers.

Alege o aplicație:

LearnEnglish Grammar (ediția britanică)

Perfecționează-ți gramatica limbii engleze cu ajutorul a mii de întrebări incluse în această aplicaţie de gramatică interactivă. Întrebările variază de la nivel începător până la nivel avansat.

Descarcă aplicaţia pentru: iOS | Android | WP8
Descarcă ediția americană pentru: iOS | Android

IELTS Word Power

Pregătește-te pentru testul IELTS! Exersează cu peste 100 de întrebări din 11 categorii pe diverse domenii: de la știință și tehnologie, la afaceri și muncă.

Descarcă aplicația pentru: Android

LearnEnglish GREAT Videos

Exersează-ți abilitățile de ascultare cu aceasta aplicație video pentru mobil. Urmărește 24 de clipuri video scurte despre cultura britanică. Învață despre istoria limbii engleze și descoperă muzeele Londrei și alte locuri faimoase din Marea Britanie.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

Sounds Right

O diagramă de pronunție interactivă care îți arată vocalele, consoanele și diftongii. Are opțiune de playback audio pentru sunetele fonetice, precum și exemple de cuvinte ale sunetelor.

Descarcă aplicaţia pentru: iOS (doar pentru iPad)

Johnny Grammar’s Word Challenge

Fii rapid și răspunde la cât mai multe întrebări de gramatică și vocabular în 60 de secunde! Sub atenția moderatorului de joc, Johnny Grammar, această aplicație are întrebări pentru fiecare nivel, de la începător la avansat.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

LearnEnglish Kids: Playtime

Capătă încredere și exersează abilitățile de ascultare cu această aplicație pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani. Urmărește cântece și povești animate haios, precum ''Florence Nightingale'' și ''Scufița Roșie'', și descoperă jocuri captivante pentru îmbunătățirea abilităților de scriere și înțelegere.

Descarcă aplicația pentru: iOS

LearnEnglish Elementary Podcasts

Ascultă gazdele podcast-ului nostru discutând despre viața în Marea Britanie și îmbunătățește-ți abilitățile de ascultare și de vocabular în limba engleză. Fiecare episod este însoțit de transcrieri audio și exerciții explicative.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

Premier Skills

Află mai multe despre fotbal cu această aplicație de vocabular. Învață despre sport și termeni tehnici cu ajutorul cartonașelor (flash cards) interactive.

Descarcă aplicația pentru: iOS

LearnEnglish for Taxi Drivers

În acest curs pentru șoferii de taxi, vei învăța cum să întâmpini clienții și cum să ceri detalii despre destinație pentru o cursă cu taxiul și mult mai multe. Te vei concentra pe gramatica, vocabularul și frazele utile de care vei avea nevoie în limba engleză.

Descarcă aplicația pentru: iOS | Android

LearnEnglish Sports World

Găsește și scrie corect termeni sportivi într-o scenă de sport frumos ilustrată. Învață sute de cuvinte din domeniul sportului, inclusiv evenimente și mișcări tehnice.

Descarcă aplicația pentru: iOS