IELTS este testul care îți oferă oportunități de mobilitate la nivel global. Peste 9.000 de instituții educaționale, agenții guvernamentale și organizații profesionale din întreaga lume recunosc testul IELTS. Dacă ai nevoie să evaluezi nivelul de limba engleză al studenților sau al angajaților, IELTS este testul de care ai nevoie.

IELTS reprezintă o metodă de încredere pentru:

  • a selecta angajați sau studenți cu cel mai potrivit nivel al limbii engleze; 
  • a evalua nivelul de limba engleză al studenților atunci când doresc să aplice pentru programe internaționale;
  • a pregăti candidații pentru cel mai popular test de limba engleză, astfel încât să se facă remarcați în domeniul profesional atât de competitiv.

Cum să devii o organizație care recunoaște testul IELTS

Poți crește profilul instituției pe care o reprezinți în rândul potențialilor candidați prin recunoașterea testului IELTS. Numele instituției tale va fi afișat cu titlu gratuit pe platforma Who accepts IELTS? și pe toate paginile de internet IELTS, oferind o expunere mai mare milioanelor de potențiali candidați din întreaga lume.

Poți aplica online pentru a deveni o instituție care recunoaște IELTS. Durează doar câteva minute să ne oferi detaliile necesare, iar apoi vei primi un răspuns în 14 zile.

Informează-ți viitorii candidați

Îți recomandăm să publici pe site nota minimă IELTS pe care o acceptă instituția ta. Această informație ajută candidații să decidă la ce instituții vor aplica. De asemenea, procesul de aplicare al instituției pe care o reprezinți va deveni mai eficient și se va reduce numărul solicitărilor de informații pe care le primești. 

Echipa noastră din România poate să îți transmită logo-ul oficial ce poate fi folosit pe pagina de internet. Pentru mai multe informații, contactează echipa IELTS.

Descarcă de mai jos Ghidul pentru potențiale instituții ce acceptă IELTS pentru a afla mai multe detalii.