Cu o experiență de peste 75 de ani în predarea limbii engleze, te putem ajuta în pregătirea candidaților la examenul IELTS pentru a obține o notă cât mai mare și apropiată de nivelul real de cunoștințe de limba engleză. Experții noștri au dezvoltat o gamă largă de resurse pentru profesori, pentru a-i sprijini în pregătirea candidaților. 

Teach IELTS

Secțiunea Teach IELTS de pe site-ul de înscriere la testul IELTS este principalul punct de referință pentru profesori, mentori sau alte persoane care lucrează în domeniul predării limbii engleze.

Prin activități la clasă, planuri de lecție și răspunsuri la întrebările frecvente, British Council oferă tot sprijinul pentru pregătirea candidaților la IELTS în cadrul orelor de limba engleză.

Accesează secțiunea Teach IELTS.

Seminarii de pregătire pentru profesori 

Oferim suport și pregătire pentru profesorii care pregătesc candidați pentru susținerea testului IELTS. Acest seminar este gratuit. Seminariile sunt create pentru a oferi o imagine detaliată a testului IELTS, cu un accent pe îmbunătățirea abilităților de scriere a studenților tăi.

Putem oferi și seminarii la cerere liceelor, universităților sau centrelor de limbi străine din România, adaptate nevoilor specifice ale instituției respective.

Verifică seminariile disponibile pentru anul academic 2014-2015.

Road to IELTS – materiale de pregătire online

Road to IELTS este o platformă deosebit de utilă în vederea pregătirii pentru testul IELTS. Este foarte accesibilă pentru studenți și poate fi folosită în cadrul pregătirii pentru IELTS.

Știm că se poate obține o notă mai bună atunci când candidații sunt familiarizați cu tipurile de subiecte din cadrul examenului. Portalul Road to IELTS poate să le ofere un avantaj unic. Acesta include 120 de ore de pregătire pentru toate cele patru părți ale testului: Reading, Writing, Listening și Speaking. Resursele oferă o experiența similară cu testarea reală prin multiple exerciții specifice, cronometrate, precum și alte exemple de performanțe ale unor candidați reali din cadrul examenului.  

Cum mă ajută pe mine, în calitate de profesor, Road to IELTS?

Instituția ta poate să achiziționeze o licență a platformei Road to IELTS. Avantajele unui profesor includ:

  • Acces pentru cursanți la materialele Road to IELTS;
  • Abilitatea de a monitoriza și dezvolta programe de studiu personalizate pe nevoile individuale ale fiecărui cursant;
  • Feedback instantaneu privind performanța cursanților;
  • Accesul cursanților la sfaturi pentru a-și îmbunătăți rezultatele și pentru a înţelege greșelile realizate frecvent, având ca bază subiecte reale pentru testul IELTS ce ajută candidații să își dezvolte încrederea de sine;
  • Un demo gratuit de 10 ore Road to IELTS, experimentând modul în care materialele online pot contribui la performanța cursanților.

Testează gratuit 10 ore de pregătire cu Road to IELTS și vezi cum resursele online disponibile îți pot ajuta cursanții.

Link-uri externe