Cu o experiență de peste 75 de ani în predarea limbii engleze, te putem ajuta în pregătirea candidaților la examenul IELTS pentru a obține o notă cât mai mare și apropiată de nivelul real de cunoștințe de limba engleză. Experții noștri au dezvoltat o gamă largă de resurse pentru profesori, pentru a-i sprijini în pregătirea candidaților. 

Teach IELTS

Secțiunea Teach IELTS de pe site-ul de înscriere la testul IELTS este principalul punct de referință pentru profesori, mentori sau alte persoane care lucrează în domeniul predării limbii engleze.

Prin activități la clasă, planuri de lecție și răspunsuri la întrebările frecvente, British Council oferă tot sprijinul pentru pregătirea candidaților la IELTS în cadrul orelor de limba engleză.

Accesează secțiunea Teach IELTS.

Seminarii de pregătire pentru profesori 

Oferim suport și pregătire pentru profesorii care pregătesc candidați pentru susținerea testului IELTS. Acest seminar este gratuit. Seminariile sunt create pentru a oferi o imagine detaliată a testului IELTS, cu un accent pe îmbunătățirea abilităților de scriere a studenților tăi.

Putem oferi și seminarii la cerere liceelor, universităților sau centrelor de limbi străine din România, adaptate nevoilor specifice ale instituției respective.

Verifică seminariile disponibile pentru anul academic 2014-2015.

Link-uri externe