Vara nu poate fi niciodată plictisitoare cu programul pentru copii Summer in the city, oferit de British Council. Încurajează-ți copilul să ni se alăture în explorarea lumii poveștilor, prin cursurile noastre flexibile de o săptămână, într-un mediu relaxat și distractiv, în care se vorbește limba engleză!

Programul este structurat în module de o săptămână. Fiecare modul constă în 10 ore de cursuri de limba engleză și 10 ore de activități și proiecte în limba engleză. Lecțiile sunt concepute pentru a satisface curiozitatea naturală a copiilor despre lume și sunt bazate pe proiecte.

Detalii despre curs

Perioada

28 iunie - 10 septembrie, săptămâni tematice

Vârsta necesară 8 - 10 ani împliniți până la data de 30 septembrie 2021
Nivel copii care au studiat cel puțin un an limba engleză.
Durată 1 săptămână: 2 ore de limba engleză și 2 ore de activități zilnic
Costuri

580 ron -  modul săptămânal 20 ore (engleză + activități)*
390 ron - modul săptămânal 10 ore (engleză)**

*50 ron reducere pentru cursanții actuali care încheie sem 2, an academic 20-21

**35 ron reducere pentru cursanții actuali care încheie sem 2, an academic 20-21

Sediu Sediul principal, Calea Dorobanților, nr 14 

Tematici săptămânale

Eu și lumea mea

Săptămâna 1 (28 iunie - 2 iulie), Săptămâna 6 (2 - 6 august), Săptămâna 11 (6-10 septembrie)

În cadrul modulului Eu și lumea mea ne concentrăm asupra lumii din jurul nostru, precum și pe impactul nostru asupra ei. Cum este orașul tău? Ce știi despre alte orașe, țări și continente? Știți cum să ajutați mediul înconjurător? Vino și află mai multe!

În această săptămână copilul tău va afla despre natură, orașe și cartiere, transportul, comunicarea și reciclarea, va învață vocabularul relevant și îl va exersa prin jocuri; va descoperi cântece tematice și va realiza o serie de proiecte, activități și lucru manual.

Cavaleri, castele și prințese

Săptămâna 2 (5 - 9 iulie), Săptămâna 7 (9 - 13 august) 

Modulul cavaleri, castele și prințese se concentrează pe explorarea diverselor tipuri de castele și fortificații. Știai că, atunci când băieții născuți într-o familie de cavaleri împlineau șapte ani, erau trimiși la un alt castel unde se antrenau să devină cavaleri, la rândul lor? 

În cadrul acestei săptămâni copilul tău va învăța despre fortificații ridicate în piatră, înconjurate de apă, castele circulare, arme medievale de atac și apărare și despre viața de cavaler; va învăța vocabularul relevant temei și îl va exersa prin jocuri, va învăța cântece legate de temă și va face o serie de proiecte creative și lucru manual.

Sporturi spectaculoase

Săptămâna 3 (12 - 16 iulie), Săptămâna 8 (16 - 20 august)

Acest modul se concentrează pe o serie de sporturi și activități, precum și pe locuri, echipamente, acțiuni și evenimente sportive. Care este sportul tau favorit? Cât de des îl joci? Vino și învață cu noi mai multe! 

În această săptămână copiii vor învăța despre diferite sporturi și activități, echipamente și evenimente sportive și acțiuni, vor descoperi vocabularul relevant și îl vor exersa prin jocuri; vor învăța melodii tematice și vor finaliza o serie de proiecte, activități de artistice și lucru manual.

Civilizațiile antice

Săptămâna 4 (19 - 23 iulie), Săptămâna 9 (23 - 27 august)

Civilizațiile antice se concentrează pe tema oamenilor și culturilor uimitoare din trecut. Călătorește înapoi în timp și descoperă oameni și locuri incitante noi în Roma Antică, Egiptul Antic și alte locuri interesante. Haide să mergem! 

În această săptămână copiii vor afla despre civilizațiile antice, inclusiv Roma antică și Egiptul antic, vor învăța vocabularul relevant și îl vor exersa prin jocuri; vor descoperi cântece tematice și vor finaliza o serie de proiecte, activități artistice și lucru manual.

Invenții remarcabile

Săptămâna 5 (26 - 30 iulie), Săptămâna 10 (30 august - 3 septembrie)

Acest modul explorează tema inventatorilor și a oamenilor de știință, a invențiilor și gadgeturilor și a descoperirilor uimitoare. Cunoașteți inventatori și oameni de știință celebri? Care este gadget-ul tău preferat? Fără ce invenție nu ai putea trăi? Spune-ne în cadrul săptămânii de invenții remarcabile! 

În această săptămână copiii vor învăța despre inventatori, invenții și descoperiri, vor învăța vocabularul relevant și îl vor exersa prin jocuri; vor învăța melodii tematice și vor finaliza o serie de proiecte, activități artistice și lucru manual.

Program

Fiecare tematică are durata de o săptămână.

Lecțiile și activitățile se desfășoară de luni până vineri, astfel:

  • 09.00 - 10.00 | Lecție engleză 1/ Activități 1
  • 10.00 - 10.15 | Pauză
  • 10.15 - 11.15 | Lecție engleză 2/ Activități 2
  • 11.15 - 11.30 | Pauză
  • 11.30 - 12.30 | Activități 1/ Lecție engleză 1
  • 12.30 - 12.45 | Pauză
  • 12.45 - 13.45 | Activități 2/ Lecție engleză 2

Înscriere

Înainte de înscriere, toți participanții trebuie să susțină un test de nivel gratuit de limba engleză pentru a se putea încadra în grupa potrivită. Rezervă un test de nivel aici

Cursanții actuali sau participanții care susținut deja un test de nivel la British Council începând cu aprilie 2021 se pot înscrie direct la Echipa de Relații cu Clienții la sediul nostru, la telefon 021 307 96 00, prin email la contact@britishcouncil.ro sau aici.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.